,,Cum voi trăi fără tine, scumpul meu?!” Mireasa moldoveanului ucis la propria nuntă, sfâșiată de durere

O tânără, locuitoare a Moscovei, al cărei logodnic a fost ucis recent chiar la nuntă, s-a adresat decedatului cu cuvinte sfâșietoare. Cristina a promis că va încerca să supraviețuiască durerii care i s-a întâmplat.

„Cum voi trăi fără tine, scumpul meu?! Voi rămâne pentru totdeauna soția ta. Promit. Ești unicul meu. Împreună pentru totdeauna. Doar fii aproape, privește-mă de sus și voi îndeplini toate visele noastre, astfel încât să fii mândru de mine. Dormi în pace, scumpul meu, iar voi încerca să supraviețuiesc acestei dureri”, a scris fata pe Instagram, relatează life.ru

Ea i-a îndemnat pe toți să se ferească de cei care se prefac că sunt prieteni, „și apoi împușcă, fără cruțare”. În comentarii, mulți i-au exprimat condoleanțe Cristinei. I-au urat femeii putere și rezistență.

Detaliile crimei la o nuntă în regiunea Novaia Moskva au devenit cunoscute în urmă cu două zile. Mirele și fratele său, născuți în R. Moldova, s-au certat cu un prieten al lor, un cetățean rus.

Confruntarea s-a transformat într-o dramă cu împușcături. Mai jos, pot fi văzute momente video de la nuntă, în care mirii erau fericiți și nimic nu prevestea tragedia.

Mirele, în vârstă de 36 de ani, și fratele acestuia de 34 de ani, au fost împușcați mortal. Ambii dețineau cetățenie rusă.

Detalii în cazul celor doi frați moldoveni uciși la nuntă, în Moscova. Crima ar fi fost comisă de către fiii unei deputate

Două rețete de imunizare de la Diana Ballerini
Articolul anterior
Drama unei bătrâne care trăiește cu o pensie de 400 lei
Articolul următor
Alte articole interesante