Cumplit! O fetiță de 10 ani din Mexic s-a sinucis pentru a-şi face „mama fericită“

Se mai întâmplă să aibă loc certuri între părinți și copii, însă acest caz din Mexic a oripilat societatea. O fetiţă de 10 ani a fost găsită moartă lângă un bilet de adio, iar în acesta scria că s-a spânzurat pentru a-şi face mama „cea mai fericită femeie din lume“.

separator
Fetiţa şi-a luat viaţa în seara zilei de 6 ianuarie, de „Ziua Regilor Magi“, un festival popular în Mexic, când familiile obişnuiesc să facă schimb de cadouri, potrivit metro.co.uk.

În biletul de adio, fetiţa a spus că reprezintă o durere în viaţa mamei sale şi că moartea ei ar fi un „cadou“ pentru ea. De asemenea, a precizat că mama ei regreta naşterea copilului şi o învinovăţea pentru că a fost părăsită de soţ.

„Dragi trei regi, vreau doar să vă rog ca mama mea să fie cea mai fericită femeie din lume, după ce eu nu voi mai fi aici, pentru că sunt doar o durere şi o distrugere în viaţa ei de când m-am născut, pentru că am fost motivul pentru care tatăl meu a plecat de acasă. Vreau să-i cer mamei să fie calmă, să nu muncească prea mult, cel mai bun cadou pe care mi-l pot dori este fericirea ei. Sper că într-o zi îţi vei aduce aminte de mine şi, în cer, în sfârşit mă vei îmbrăţişa. Cred că cel mai bun cadou pentru cei trei regi este dacă mă omor. Aşa cum mi-ai spus mereu, «îmi doresc să nu te fi născut niciodată». Te iubesc atât de mult, mamă! Ştiu că cei trei regi nu există, dar îţi ofer acest cadou“, au fost ultimele cuvinte ale fetei de 10 ani.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi fac cercetări pentru a o găsi pe mama copilei, care a dispărut, scrie adevarul.ro.

Ne mândrim! 50 de selecții, 7 nominalizări și 6 premii la festivalurile internaționale în 2018, pentru regizorul moldovean Dumitru Grosei
Articolul anterior
Secretele de îngrijire ale femeilor japoneze
Articolul următor
Alte articole interesante