Cumplit. O minoră din Ialoveni și-a pus capăt zilelor

O femeie a alertat poliția după ce și-a găsit fiica fără suflare într-o anexă a casei. Descoperirea macabră a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 15:20, în localitatea Văsieni, din raionul Ialoveni.

separator
Potrivit informațiilor preliminare victima este o minoră în vârstă de 14 ani. Mama sa a găsit-o strangulată într-o anexă a casei. La fața locului s-a deplasat grupul oprativ din cadrul IP Ialoveni pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Preliminar se presupune că ar fi vorba despre un caz de suicid.

Contactată telefonic, Slvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, a comunicat pentru deschide.md, că fata s-a strangulat de grinda unui șopron și nu a lăsat niciun bilețel de adio.

„Fiind examinată de medicul legist pe corpul acesteia nu s-au depistat urme de moarte violentă decât șanțul de strangulare.Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, dar și motivul care ar fi determinat-o pe minoră să recurgă la acest gest. Minora este din familie completă, tatăl acesteia fiind plecat la muncă peste hotare”, susține Vetcu.

Încă 2 decese, cauzate de Covid-19. Cine sunt victimele?
Articolul anterior
Platforma inteligentă online care îți spune dacă ai Covid-19. Cum poți face o testare rapidă
Articolul următor
Alte articole interesante