Cumplit! Un tânăr de 17 ani din Florești și-a fracturat gâtul la competiția de trântă. Familia cere ajutor!

Denis Chiriac, un tânăr din Florești în vârstă de 17 ani, a participat la competiția de trântă, organizată de autoritățile locale. Tânărul a fost pus să lupte cu un băiat dintr-o categorie de greutate mai mare ca el. În rezultat, i-a fost frânt gâtul (fractură în regiunea cervicală a coloanei vertebrale).

separator

Cazul a avut loc pe 19 mai 2019, în timpul deschiderii sezonului sportiv, pe Stadionul din orașul Florești, la care au participat conducerea raionului Florești, dar și un deputat din partidul democrat. E strigător la cer faptul că nimeni din organizatori (autoritati, arbitru, antrenor) nu și-a asumat răspunderea pentru acest incident, scrie curaj.tv. Vă avertizăm că urmează imagini video cu impact emoțional puternic!

Tânătrul a fost internat în secția de reanimare a Spitalului de Urgență din Chișinau. A suportat o intervenție chirurgicală la nivelul coloanei vertebrale cervicale și are nevoie de ajutor pentru procedurile de reabilitare.

Denis este orfan, se află sub tutela bunicii. Copilul nu a atins majoratul, iar cheltuielile pentru tratament trebuie sa le suporte doar familia băiatului. Acum rudele strâng bani pentru tratament și recuperare. Accesează acest link și donează pentru a-i întinde o mână de ajutor lui Denis: https://www.facebook.com/donate/648835512188614/1900977126669301/

Accident grav la Sângerei. Un șofer de taximetru, în vârstă de 26 de ani, s-a stins la spital
Articolul anterior
Dansuri, muzică și voie bună! Cum a fost prima zi a Festivalului Familiei și Tradițiilor Populare
Articolul următor
Alte articole interesante