Cunoscutul actor Vlad Ciobanu a fost diagnosticat cu leucemie. Familia are nevoie de ajutor!

Cunoscutul actor Vladimir Ciobanu, cel care l-a interpretat pe Mihai Eminescu în filmul „Luceafărul”, a fost diagnosticat cu leucemie.

separator

Actorul se află internat în stare gravă la Institutul Regional de Oncologie Iași și are nevoie de sânge pentru transfuzii.

„Actorul Vladimir (Vlad) Ciobanu, interpretul lui Eminescu în filmul lui Loteanu, este internat la Iași cu leucemie și are nevoie de sânge pentru transfuzii.

Este internat cu leucemie acută la Institutul Regional de Oncologie Iași (IRO), secția Hematologie. Va face chimioterapie și va avea nevoie de – masă eritrocitară și (mai ales) trombocite, săptămâna viitoare, începând cu luni, 13 iulie.

Donatorul e necesar să nu fi fost bolnav de hepatită și să stea bine cu tensiunea arterială. Se donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Iași, str. Nicolae Bălcescu 21 (în zona spitalului Sfântul Spiridon). Program de donare luni-vineri, între 07:00 şi 13:00.

Donatorul trebuie să aibă la el buletinul de identitate și să spună că donează sânge (eritrocite sau trombocite) pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat… (vezi începutul mesajului). Apoi să meargă cu bonul (dovada că a donat) la IRO (str. General Henri Berthelot 2-4) și să lase bonul portarului de la intrare, cu mențiunea: pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat la Hematologie, doctor dna Gabriela Dorohoi”, a scris Igor Cereteu pe pagina de facebook.

Italia închide granițele pentru cetățenii moldoveni. Vor fi anulate și cursele de zbor
Articolul anterior
Maia Sandu: Cei de la guvernare mint spunând că nu este nevoie de testare
Articolul următor