Cuplu neașteptat în lumea mondenă! Dan Bittman, îndrăgostit de o solistă cu 33 de ani mai tânără

La 57 de ani, eternul burlac Dan Bittman s-a îndrăgostit. Dintre atâtea femei frumoase care-l înconjoară, una i-a căzut cu tronc, determinându-l să ia viața de la capăt.

separator
Se pare că Bittman s-a despărțit de mama copiilor săi, Liliana Ștefan, și s-a mutat de acasă, locuind împreună cu solista Monica Odagiu, scrie presa de peste Prut. Potrivit unor surse din anturajul lui, artistul locuiește în prezent cu chirie, lângă fostul domiciliu, pentru a fi mai aproape de copiii săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick.

Solistul și compozitoarea Liliana Ștefan au avut o relație discretă, ce a durat mai mult de un sfert de secol, însă fără să fi fost oficiată în fața ofițerului de stare civilă. Ca urmare a separării, semn că decizia este una serioasă, și nu una de moment, Bittman și Liliana Ștefan ar fi parafat un acord amiabil, la notariat, pentru următorii trei ani, privind o custodie comună, dar condiționată de un anume orar, pentru mezinul lor, Mark Nicholas Bittman, în vârstă de 13 ani.

Relația cu mult mai tânăra Monica Odagiu (24 de ani), cu 33 de ani mai mica decât artistul, dezvăluită acum, nu este una recentă, așa cum mulți ar avea tendința să creadă, ci una reaprinsă’ după doi ani de pauză.

Astfel, pasiunea lui Bittman (57 de ani) pentru frumoasa actriță și solistă ar fi început să fie vizibilă în 2015, cei doi fiind zăriți unul lângă celălalt la petreceri aniversare în cercuri restrânse, la concertele Holograf de prin țară, la mare. Ba chiar se pare că au fost împreună și în afara țării, în scurte excursii în Bulgaria ori Turcia.

De altfel, Bittman este cel ce a ajutat-o pe Monica să se lanseze în showbiz. Acesta i-a compus o melodie intitulată ‘Stau cu picioarele în apă rece’, pe care a și cântat-o în duet cu ea, gest fără precedent în cariera artistului. Monica Odagiu s-a afirmat în calitate de concurentă la Vocea României’ (2012), dar și ca membră a trupeiLala Band. Contactat, Dan Bittman nu a vrut să comenteze în nici un fel schimbările din viața sa sentimentală.

Covid-19: numărul la care trebuie să telefonezi dacă prezinți simptome
Articolul anterior
Ce spune medicul Mihai Stratulat despre virusul Covid-19?
Articolul următor
Alte articole interesante