Cuplurile mondene de la noi și mesajele lor de Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor este momentul când cuplurile îşi scriu felicitări romantice și petrec timp împreună. Mai multe cupluri cunoscute în lumea mondenă de la noi nu au putut trece neobservată această zi și au dat tonul acesteia publicând mesaje pozitive și drăgăstoase.

,,Cel mai frumos sentiment este atunci când esti înconjurat de dragoste!”, scrie interpretul Igor Stribițchi care a pozat alături de jumătatea sa și fiica cuplului.

Daniela Ciocanu a scos din arhivă prima poză în care a fost surprinsă alături de soțul ei, Victor Ciocanu. S-a întâmplat în 2017, la Madrid, în timpul unui meci de fotbal, atunci când cei doi încă nu formau o familie.

,,Our first photo together❤️ #madrid #santeagobernabeu #madridistas #2017 #loveu more than then #teamCiocanu”.

Irina și Serghei Covalschi:

,,Felicitări cu ocazia Zilei Îndrăgostiților ❤️! Toți cei care încă nu și-au găsit sufletul pereche, neapărat să îl găsiți și nu fiți triști dacă încă nu l-ați întâlnit, totul în viață nu este în zadar! Dăruiți dragoste mamei, tatălui, prietenilor și familiei! Fie ca totul să vi se împlinească, atunci când va veni cu adevărat momentul important!”, a menționat artista.

Bloggerița Daniela Culev și soțul ei au realizat o ședință foto romantică în mijlocul naturii: ,,Celebrating life and love with you today and everyday ❤️”.

Daniela i-a făcut o dedicație soțului ei: ,,Sărbătorind viața și dragostea cu tine, astăzi și în fiecare zi”, a scris ea.

Elizaveta Negru și Iulian Țurcanu, dansatori, părinții a trei copii:

,,E frumoasă dragostea atunci cînd ai fluturasi în stomac de la primul sărut, discuții lungi fără un sens anume și emoții la fiecare întîlnire.
Dar totuși dragoastea prinde valoare în timp. Atunci cînd peste 10 ani reușești să menții focul pasiunii și zi de zi construiești o relație ca o fortăreața-asta e muncă , dar și adevăratul sens al fericirii.
Noi suntem fericiți de toate clipele pline de dragoste, dar și de acele triste și grele-anume ele ne-au unit atît de mult”, mărturisește Elizaveta.

Nata Albot, despre cea mai bună dovadă că există dragoste
Articolul anterior
Cum s-a produs tragedia de la Cimișlia în care un copil de 7 ani a murit intoxicat cu gaze
Articolul următor
Alte articole interesante