Cutremurător. O femeie ucisă sub ochii fetiței sale de un anișor, într-un apartament din Bender

Crima a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 29 octombrie, într-un apartament din orașul Bender, unde un tânăr și-a ucis sora cu sânge rece.

separator

Surse apropiate anchetei au comunicat pentru deschide.md că femeia de 35 de ani a fost ucisă de față cu fiica sa de numai un anișor.

Totul ar fi pornit după ce femeia i-ar fi făcut observație fratelui său de 32 de ani ca să-și caute de lucru și să nu mai trăiască din banii mamei sale. Sursele susțin că această problemă persista de mai mult timp, iar din această cauză între cei doi mereu era un motiv de ceartă.

Ieri, în timp ce mama lor era dusă la spital, cei doi s-au luat din nou la ceartă, iar tânărul de 32 de ani a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat mai multe lovituri surorii sale, în regiunea gâtului și cutiei toracice, după care a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută, lăsând cadavrul femeii să zacă într-o baltă de sânge. În momentul când a comis crima în apartament se afla fetița de un anișor a victimei.

Cadavrul femeii a fost descoperit în apartament de către mama sa care a și alertat poliția.

Oamenii legii din cadrul IP Bender au pornit în acest caz at o cauză penală pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime asupra unui membru de familie, iar în prezent întreprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării făptașului, cu ulterioara reținere a acestuia.

Peste 300 de moldoveni au rămas fără bani pe cardurile bancare. Avertizarea poliției
Articolul anterior
Spania prelungește starea de urgență până în mai 2021. Restricțiile impuse
Articolul următor
Alte articole interesante