Dan Bittman din nou operat de urgenţă!

danbitmandanutzsrl-1349908375Deşi nu dădea semne să aibă careva probleme medicale, artistul Dan Bitman a fost din nou supus unei intervenţii chirurgicale. După experienţa nefericită cu afecţiunea de la nivelul gâtului, care a necesitat o operaţie delicată la Viena, urmată de un tratament îndelungat, Dan Bittman şi-a recăpătat vocea şi credea că poate reveni, în sfârşit, pe scenă, alături de trupa sa.

separator

Acum, o nouă problemă de sănătate îi dă peste cap planurile. Internat la “Spitalul Sfântul Ioan” din Bucureşti, el a fost supus unei intervenţii chirurgicale, din cauza unei hernii, lucru confirmat de Tino Furtună, colegul lui Dan din trupa Holograf.

„Ştiam că are mici probleme cu hernia de disc. El a luat decizia să meargă să-şi facă această intervenţie chirurgicală acum, pentru a evita apariţia unor complicaţii medicale în timpul turneelor pe care le avem de făcut. Din câte ştiu, operaţia a fost una simplă, iar azi, cel mai târziu mâine, Dan va fi acasă. Nu ne vom anula niciun concert”, a precizat acesta pentru wowbiz.ro.

Ai grijă de spate!
Articolul anterior
Laurențiu Popescu: ”Copiii trebuie îndrumați corect și ei nu te vor dezamăgi”
Articolul următor
Alte articole interesante