Dan Negru: ,,Lumea s-a schimbat. Nimic nu va mai fi la fel”

Prezentatorul TV Dan Negru este afectat, și el, de tot ce se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus. Avea multe proiecte stabilite care au fost fie anulate, fie amânate.

separator
Prezentatorul a publicat un mesaj emoționant pe pagina sa de facebook:

„Eram fericiţi si nu ştiam” scrie El Pais…

A trecut doar o lună de când am primit biletele astea de avion. Mâine dimineaţă trebuia să zbor cu ele spre Jerusalim împreună cu Părintele Necula de la Sibiu. Urma să filmăm ceva împreună acolo. Azi trebuia să termin o parte din filmarile pentru Next Star şi la ora asta trebuia sa dorm pentru că urma să filmez toată ziua !

La începutul lui aprilie trebuia să zbor la Chişinău pentru filmările la „Roata Norocului” şi de Florii aş fi zburat la Roma pentru un eveniment organizat de românii din Italia. Acolo mi-as fi luat şi copiii. Le-am promis că-i duc la Colosseum. In câteva săptămâni lumea s-a schimbat. Nimic din ce ştiam nu va mai fi la fel. Cei care cred altceva, sunt naivi !

El Pais , ziarul spaniol, a avut cel mai bun titlu zilele astea: Eram fericiți și nu știam (Éramos felices y no lo sabíamos)”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Şi prezentatorul TV a decis să stea în casă, în izolare, să iasă afară atunci când e neapărată nevoie.

Prinţul William se descurcă de minune în rol provizoriu de Rege
Articolul anterior
Un preot italian a murit la scurt timp după ce i-a dat aparatul de respirat unui pacient mai tânăr
Articolul următor
Alte articole interesante