Dana Markitan s-a căsătorit! Cine e bărbatul care i-a cucerit inima interpretei

Interpreta Dana Marchitan s-a căsătorit cu acordeonistul Radu Zaplitnâi, moldoveanul care de 25 de ani este stabilit în Italia. Artista a făcut recent anunțul în cadrul unui interviu. Cei doi îndrăgostiți au dezvăluit cum a prins viață povestea lor de iubire.

separator
Aflându-se într-o călătorie în Veneția, un prieten comun i-a făcut cunoștință interpretei cu actualul ei soț. Radu Zaplitnâi este vicepreședintele Asociației Gondolierilor din Veneția și i-a propus artistei să cânte pe o gondolă din Veneția și de atunci Radu s-a îndrăgostit de vocea și carisma interpretei, relatează sputnik.md. Cei doi iubiți și-au unit destinele oficial în luna noiembrie 2018. La nuntă nu au avut nași și au petrecut într-un cerc restrâns de prieteni, într-un local din Chișinău.

Amintim că interpreta Dana Markitan a început anul 2019 cu o lansare emoționantă. Artista a prezentat noul său videoclip „Dorul părintesc” , realizat în colaborare cu soțul ei, instrumentistul Radu Zaplitnâi. Piesa este dedicată părinților și copiilor, copleșiți de dor și despărțiți de mii de kilometri depărtare.

O proprietară a unui butic, dată în dată în judecată de Adidas, Puma și Lacoste
Articolul anterior
Salata Nicoise, pregătită în premieră de Karmella
Articolul următor
Alte articole interesante