Daniela Burlaca: “ Vacanța de vis este acolo unde suntem noi” (FOTO)

copertaSpiritul artistic și îndrăgostit de tot ce este romantic ar fi putut să-i ducă departe de zgomotul orașului, pe o insulă îndepărtată a unei țări exotice. Totuși, au ales să își petreacă vacanța de vis la doar 300 de km de Chișinău. Într-un loc liniștit și numai bun pentru plimbările nocturne pe malul mării și cântece în jurul focului…

separator

Actorii Daniela Burlaca și Iurie Gologan, împreună cu fiica lor Milisa Alexandrina au petrecut o săptămână la mare în Ucraina, regiunea Tatarbunar.

DSC_0009”Mergem de câțiva ani la rând în acestă regiune. Este un mic colțișor de relaxare, unde nu sunt discoteci sau baruri nocturne. Este o zonă cu apă cristalină și multă liniște. Aici vin puțini oameni, doar cei care cunosc acest loc și apreciază odihna propriu zisă. După ritmul nostru de viață, această săptămână a fost o adevărată oază de liniște și relaxare”, a declarat Daniela Burlaca pentru unica.md.

”Este foarte plăcut să stai la soare și să te bucuri de mare acolo unde plaja nu este inundată de oameni. Lume puțină, dar venită din diferite colțuri ale lumii. Este un loc unde și zilele ploioase parcă aveau farmec. Vacanța noastră de vis este acolo unde suntem noi”, a spus Iurie Gologan.

După o săptămână la mare, alături de prieteni, familia Burlaca-Gologan pleacă astăzi la Cernăuți, mai aproape de zona montană, pentru a-și umple definitiv bateriile cu energie și forță pentru toamnă.

DSC_0050DSC_0085 DSC_0189 DSC_0210 DSC_0304
DSC_0343

Text: Natalia Bodiu

Foto: Roman Burlaca

Metode sănătoase de gătit pentru copii
Articolul anterior
Evită traumele musculare!
Articolul următor
Alte articole interesante