Daniela Crudu, bătută crunt de iubitul ei după ce au fost într-un club. Vedeta tv a ajuns la spital

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite duminică dimineaţă, când a fost bătută de iubitul ei după ce au petrecut câteva ore într-un club. Fosta asistentă TV de peste Prut a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale şi a sunat şi la Poliţie pentru a-l reclama.

separator
Daniela Crudu a sunat la 112, duminică la 5:30 dimineaţa, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Ea a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţă a Spitalului Universitar au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial. Potrivit Cancan.ro, medicii i-au spus că are nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.

„La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au luat legătura cu persoana vătămată care şi-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliţia București, conform Mediafax și clickpentrufemei.ro.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările pentru infracţiunile loviri şi alte violenţe.

Potrivit unor surse apropiate tinerei, iubitul fostei asistente TV era un străin, cu care avea o relaţie de aproape un an de zile. În timp ce Daniela era la spital, nişte apropiaţi ai vedetei s-au asigurat că bărbatul părăseşte locuinţa acesteia, conform unor surse citate de Spynews.

Peste 1.330 de șoferi și 177 de pietoni, luați în vizor de poliție. Vor plăti amenzi!
Articolul anterior
O femeie din Capitală și-a luat zilele crezând că fiica ei nou-născută este grav bolnavă
Articolul următor