Dansatoarea Loredanei Groza este în comă!

8-alexandra_c9be98f4f4

Alexandra Olteanu, o dansatoare în vârstă de 17 ani care a fost alături de Loredana Groza în toate concertele ei importante, a intrat în comă după ce a fost plimbată timp de 12 ore fără ca medicii să-i pună un diagnostic corect.

Săptămâna trecută, Alexandrei i s-a făcut rău, iar părinţii au dus-o de urgenţă la Spitalul Matei Balş. A fost diagnosticată cu otită, iar medicii au trimis-o acasă. Starea de sănătate a dansatoarei s-a agravat rapid, aşa că a ajuns din nou la Camera de gardă.

alexandra_36711000Mai bine de 12 ore a fost plimbată de la un doctor la altul, pentru ca, într-un final, să i se stabilească diagnosticul corect: meningo-encefalită.

Fata a intrat în comă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţuire. Părinţii dansatoarei susţin că s-a ajuns în această situaţie strigătoare la cer din cauză că doctorul care a consultat-o prima dată i-a pus un diagnostic greşit.

“Lexi e o tipă foarte conştiincioasă. Nu lipsea de la repetiţii, venea de două ori pe săptămână la club şi dansam. Doar că vara asta ne-a spus că simte nevoia de o vacanţă, şi nu a mai venit la repetiţii”, a povestit una dintre colegele Alexandrei.

Părinţii susțin că este vorba de un malpraxis şi vor să li se facă dreptate.

Sursa

Cum influențează Rhesus-ul negativ sarcina
Articolul anterior
Denis Latîşev a slăbit 7 kilograme
Articolul următor
Alte articole interesante