Dansatorul Mihai Ungureanu a împlinit 15 ani!

Talentatul dansator Mihai Ungureanu e deja adolescent. A cunoscut faima pe când era micuț, dat iată că anii au trecut și Mihai s-a transformat într-un tânăr chipeș.

separator

În urmă cu doar 8 ani, în 2011, Mihai și partenera sa de dans, Ionela Tăruș, au cucerit publicul din lumea întreagă în timpul evoluției lor la show-ul „Minuta Slavî”.Astăzi, Mihai, care evoluează cu numele de scenă Hugo, împlinește 15 ani.

Părinții săi i-au dedicat un mesaj emoționant de felicitare.:

„În fiecare zi îți spunem: „Trebuie să fii cinstit cu tine și să-ți pui pe cântar viața, așa cum este ea: și mai bună, și mai grea. Nu-ti pară rău că trec anii, ai aripile deschise spre cer și forța de a trăi fericit. Nu te uita peste umăr și nu socoti înfrângerile, învață de la oameni ce este bun, fără a le cere imposibilul.

Ai o familie care îți este mereu aproape și te susține în toate. Ne dorim săa ai puterea de a merge mai departe orice nu s-ar întâmpla. E ziua care devine întotdeauna specială, deși e doar o zi obișnuită…☀️ Dar e ziua ta!❤️❤️❤️❤️La mulți ani!”, este mesajul mămicăi lui Mihai, Lilia Ungureanu, care a publicat mai multe fotografii din trecut, dar și actuale, cu Mihai.

Tânărul a mulțumit tutor pentru felicitări:

„Cuvântul „Mulțumesc” e cel care azi l-am pronunțat la fiecare citeva minute. Mulțumesc celor care m-au făcut să zâmbesc astăzi. Mulțumesc celor care mi-au facut ziua mai frumoasă prin atenția și buna dispoziție. Multumesc părinților și familiei! Vă iubesc nespus pentru că sunteți! Mă simt mai plin de viață!❤️”, a scris Mihai. 
     

O femeie a pretins că naște în avion, iar aeronava a aterizat de urgență la Barcelona. Ce a urmat apoi

Un avion care zbura din Maroc spre Turcia a aterizat de urgență pe aeroportul El Prat din Barcelona la primele ore ale zilei de miercuri, după ce o femeie însărcinată a pretins că a intrat în travaliu. La aterizare, 28 de presupuși migranți aflați la bord au fugit pe pistă, a anunțat guvernul spaniol, potrivit Reuters.

Plane Landing

Poliția a arestat 14 persoane, inclusiv o femeie însărcinată care, potrivit autorităților, a pretins că i s-a rupt apa, ceea ce a determinat aterizarea de urgență, a precizat guvernul.

Alte 14 persoane nu au fost încă găsite. 

Cinci dintre cei reținuți au fost urcați imediat înapoi în avionul operat de compania turcească Pegasus Airlines, în timp ce opt vor fi deportați în Maroc.

Femeia însărcinată a fost verificată la spital și s-a constatat că nu era în travaliu, a precizat guvernul.

Avionul transporta în total 228 de pasageri de la Casablanca la Istanbul.

În octombrie anul trecut, în octombrie, un grup de pasageri a fugit de un avion pe pista de aterizare din insula spaniolă Mallorca, în urma unei aterizări de urgență sub un fals pretext, iar 12 dintre ei au fost arestați, în timp ce alți 12 au scăpat.

sursa

Un fost ministru rus al agriculturii și-a însușit 162.000 de hectare de teren agricol din regiunile ucrainene ocupate: „Au venit cu bărbați înarmați”

Compania oligarhului Aleksandr Tkaciov, 61 de ani, fost ministru rus al agriculturii între 2015 și 2018, a expropriat un total de 400.000 de acri de teren agricol, aproximativ 162.000 de hectare, de pe teritoriul ocupat al Ucrainei, scrie publicația americană The Wall Street Journal, preluată de portalul independent Meduza.

Un fost ministru rus al agriculturii, acuzat că și-a însușit 162.000 de hectare de teren agricol din regiunile ucrainene ocupate: „Au venit cu bărbați înarmați”

Drepturile asupra terenurilor lor au fost transferate companiei ruse Agrocomplex, deținută de familia lui Tkaciov. Această companie, conform informațiilor ucrainene, asigură „controlul rusesc asupra producției agricole” în teritoriile ocupate.

Terenurile au fost luate la scurt timp după ce Rusia a înființat așa-numitele administrații civilo-militare în teritoriile ocupate din estul Ucrainei, au declarat pentru WSJ directori și angajați ai companiilor afectate, precum și reprezentanți ai serviciilor secrete ucrainene.

Reprezentanții numiți de ruși în administrațiia autoproclamatelor DPR (Republica Populară Donețk) și LPR (Republica Populară Luhansk) „au început să viziteze fermele, însoțiți de bărbați înarmați”.

Ei le-au spus proprietarilor că de acum încolo terenul le aparține și au cerut, „uneori sub amenințarea armei”, să refacă drepturile de proprietate în conformitate cu legile ruse, nu ucrainene, spun sursele. 

Unii fermieri li s-a permis să-și păstreze pământul cu condiția ca 70% din recoltă să meargă către Rusia sau către autoritățile din RPD și LPR.

Agroton, HarvEast Holding și Nibulon, companiile ucrainene care au fost private de pământ, mașini agricole și culturi nu au primit nicio compensație, spun reprezentanții lor.

Timp de trei ani ca ministru, compania familiei Tkaciov și-a triplat terenurile. Analistii estimeaza ca compania controleaza peste doua milioane de acri de teren agricol in Rusia, pe 800.000 de hectare, pe lânga cele 162.000 de hectare din Ucraina.

Din 2001 până în 2015, Tkaciov, supranumit „marchizul din Viselki”, a fost guvernatorul Teritoriului Krasnodar.

sursa

Patru ucraineni s-au rătăcit pe munte în timp ce treceau granița dintre Ucraina și România. Unul dintre ei este internat în stare gravă

Poliția de Frontieră Sighetu Marmației a fost informată, miercuri seară, că patru cetățeni ucraineni s-au rătăcit pe munte. Una dintre persoane suferă de hipotermie.

zapada - 4

A fost informat Serviciul Public Salvamont Borșa despre acest eveniment, iar căutarea persoanelor posibil rătăcite este continuată, în sistem integrat, de către polițiștii de frontieră maramureșeni din cadrul SPF Poienile de Sub Munte, salvamontiști și persoane de sprijin din zonă.

Zona este foarte greu accesibilă, căutarea se face în condiții de iarnă (stratul de zăpadă fiind de aproximativ 50-70 de cm), dar forțele angrenate în activitatea de căutare depun toate eforturile pentru găsirea cetățenilor ucraineni.

SPF Poienile de Sub Munte a luat legătura cu o persoană din zonă și se va încerca folosirea unei drone în activitatea de căutare.

Potrivit Salvamont Maramureș, este vorba despre trei bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 30 și 32 de ani. Ei au trecut granița dintre Ucraina și România miercuri dimineață, rătăcindu-se și blocându-se din cauza condițiilor meteo.

Irina Rimes a lansat videoclipul pentru piesa ,,Dorule”
Articolul anterior
Fiul Reginei Elisabeta, acuzat de sex cu minore. Scandal în familia regală britanică
Articolul următor