DARA despre dragoste, despre asta!

DARAInterpreta DARA a avut să spună ceva de Dragobete și a spus într-un mod foarte convingător. Iată ce a scris ea pe pagina ei oficială de pe facebook: ”Flirtul începe de la ASTA, sau ASTA începe de la flirt… Nu mai știu. Nu uita, că femeia «fără un minut îndrăgostită» e și mai și, e aproape de ASTA …ASTA are multe semne, fie Februarie fie Mai, fie Valentin fie Dragobete, fie DARA fie Nicoleta. Și nu e straniu să mă las dezgolită de trup, ca să-mi las sufletul nud. Cred că e cazul să vorbim DESPRE ASTA. Ba nu, să cânt aș putea mai bine. E ceva personal!”

separator

Așa cum au promis, tânăra interpretă DARA și pruducătoarea ei, Alla Donțu, au lansat de Dragobete o piesă despre dragoste. Piesa se numește ”Despre asta” și este o colaborare dintre Alla Donțu (text) și Mihai Vrabie (muzică). Lansarea a avut loc, aseară, pe o rețea de socializare. La doar câteva ore, au venit și comentariile din partea celor care au înțeles mesajul și ceea ce a încercat să spună prin cântec DARA.

IMG_0082”Îmi place că în sfârșit pe piața noastră pop mioritică apar piese care au construcții lirice gustoase. Alla, bravo pt versuri, Nicoleta – pt interpretare!”, a scris Alecu Mătrăgună , pe pagina oficială a interpretei.

Alina Dabija” Despre Asta vorbim în fiecare zi… Asta ne face viața mai frumoasă, mai siropoasă sau chiar amară uneori… Asta e simplu și totodata complicat, de te bagi în teoreme și nu mai găsești rezolvarea… Apoi o iei de la capăt și iar încerci să zbori”,  a scris textiera Alina Dabija.

Contactată de unica.md, Alla Donțu ne-a comunicat că atunci când a scris textul nu era sigură că va fi apreciat de publicul de la noi.

Alla Dontu” La noi lumea  ascultă alt gen de muzică și aveam mari dubii că textul acesta va prinde, dar Nicoletei i-a plăcut și am decis să facem piesa. Inițial piesa esra mai mult jazz, dar am încercat să o aducem mai aproape de ceea cu ce este obișnuit ascultătorul. Este ceva nou, pentru că așa gen de muzică să fie cântat în limba română. Oriunde în lume poți găsi așa melodii și sunt foarte apreciate. Respectiv la noi sunt apreciate cele din afară, dar cred că se poate de realizat și în română ceea ce ne place sa ascultăm la alții”, ne-a spus producătoarea interpretei DARA.

Text: Natalia Bodiu

Premiile Oscar 2013: lista câștigătorilor!
Articolul anterior
Geta Burlacu – prietena explozivă!
Articolul următor
Alte articole interesante