Dăruiește mărțișoare personalizate și oferă ajutor pentru vârstnicii din cadrul proiectului ,,Cantina mobilă”

Mulţi dintre voi, în această primăvară vor dărui mărțișoare personalizate prietenilor şi partenerilor de afaceri. Cu siguranță, vă doriți ca acestea să fie unice, să descrie echipa și valoarea relației. Misiunea socială ,,Diaconia” a realizat câteva modele deosebite, care vor aduce bucuria reînvierii naturii la început de primăvară și o va completa cu o altă bucurie: cea a darului făcut în susţinerea unui proiect care zilnic marchează destine.

separator

Vă propunem 4 tipuri de mărţişoare, alegeţi modelele preferate, iar voluntarii de la ,,Diaconia” le vor confecţiona cu dragoste şi iscusinţă. Alegeţi un model cu care rezonează echipa voastră și comunicați cum ați dori să fie personalizat.

Oricare ar fi domeniul de activitate al companiei, cu fiecare mărțișor, veți oferi un prânz cald pentru bătrânii de la Cantina Mobilă. Aici, este locul unde 160 de bătrâni singuri așteaptă o farfurie cu mâncare.

Cost produs: 35 de lei unitate. Contactează Misiunea Socială Diaconia la numărul de telefon 061058777, pentru o comandă minimă de 20 de unităţi.

În 2018, voluntarii Diaconia au realizat în jur de 2.000 de mărţişoare care au ajuns în Strasbourg, Atena, Paris, Ravena, Rho, Torino.

De asemenea, poți susține persoanele vârstnice prin intermediul unei donații către Diaconia. Detalii pentru transfer:

BC „Victoriabank” SA, fil. Nr.3, Chişinău. str. 31 august 1989, nr.141

IBAN pentru valuta MDL: MD69VI225110000186757MDL

Cod bancar VICBMD2X416.

Instituţia Religioasă Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei

IDNO 1015620000081

Cum trebuie să procedezi corect atunci când găsești acte de identitate sau alte documente care conțin date personale
Articolul anterior
Îngrijorător! 15 fotografii care arată cât de repede se schimbă clima
Articolul următor
Alte articole interesante