Darul tău poate încălzi o inimă. De Crăciun ajută un bătrân să zâmbească!

Crăciunul este sărbătoarea sufletului, a iubirii și a generozității – momentul care aduce împlinire fiecăruia dintre noi, oferind bucurie și speranță pentru aproapele nostru!

separator

VIGGO, împreună cu o comunitate întreagă de oameni cu suflet mare, și-a propus să aducă zâmbete pe chipul bătrâneilor adăpostiți la Centrul de Plasament pentru Persoane Vârstnice și Adulte, din comuna Micleușeni, raionul Strășeni.

Unii dintre ei sunt țintuiți la pat, iar majoritatea au probleme de sănătate. Mereu triști și izolați, mai mulți bătrâni sunt permanent în așteptarea copiilor, nepoților, a rudelor sau a celor apropiați. Singurătatea este dură, iar lipsa de comunicare și greutățile prin care trec îi fac mult mai vulnerabili și neputincioși.

Haideți să-i ajutăm împreună să zâmbească și să le dărium bucurii în pragul sfintei sărbători! Fii și tu parte a campaniei de caritate ,,Ajută un bătrân să zâmbească” inițiată de Viggo!

Darul tău poate încălzi o inimă, fie că este vorba despre haine, cărți, produse cosmetice pentru igiena personală, dulciuri, ajutor financiar, produse alimentare. Toate bunurile donate vor fi colectate în cadrul unui eveniment organizat la locația magazinul VIGGO, din Chișinău.

Organizatorii evenimentului vă invită să donați darurile, în cadrul unui decor inspirat din piețele cu târguri vieneze de Crăciun și o atmosferă familiară. Persoanele în etate de la azilul din Micleușeni merită să zâmbească și să fie fericiți, primind cadouri și mai multă atenție din partea celor din jur.

Evenimentul caritabil promite o îmbrățișare pentru fiecare, un pahar de GLINTWEIN cald și aromat, plăcinte delicioase, biscuiți, bomboane și, desigur, cafea vieneză. Cum fără ea!

Data: sâmbătă, 22 decembrie 2018.

Ora: 17.00.

Locație: Chișinău. Str. Alexei Mateevici 64, la terasa magazinului VIGGO.

Fii mărinimos în prag de sărbători și adu-le o rază de speranță persoanelor găzduite la Centrul din comuna Micleușeni, raionul Strășeni!

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a evenimentului!

O elevă din Moldova a devenit câștigătoare la Olimpiada Internațională de Limbă Rusă
Articolul anterior
Două surori gemene din Rusia, în vârstă de 14 ani, sunt în stare critică din cauza anorexiei
Articolul următor
Alte articole interesante