Dat afară de la “Dansez pentru tine” din cauza unui coleg

Şase ani şi jumătate le-a dat note concurenţilor de la „Dansez pentru tine”, însă acum o săptămână,

separator
Cornel Patrichi a fost înştiinţat că a fost scos din juriu. Nimeni nu înţelege eliminarea celebrului coregraf din echipa de juraţi. În realitate,însă,  există deja un personaj arătat de unii cu degetul: Mihai Petre. Surse din culisele emisiunii, care începe diseară la ProTV, spun că Mihai Petre ar fi tras sforile, astfel încât Cornel Patrichi să fie dat afară de la pupitrul juraţilor.

Patrichi nu-şi explică decizia, dar recunoaşte că stârnea antipatii printre colegii lui. Se înţelegea bine cu Willmark şi cu Emilia Popescu, care l-au şi sunat să-i spună o vorbă bună după ce au aflat de schimbarea lui din juriu. Tot ieri l-a sunat şi prezentatorul emisiunii, Ştefan Bănică jr., care i-a spus că-i pare rău de plecare. 

„Willmark m-a întrebat cum se poate aşa ceva şi i-am spus că nu ştiu. Cel mai bine mă înţelegeam cu Emilia, care m-a sunat şi ea. Despre Beatrice Rancea nu pot spune decât că e un personaj care mie nu îmi plăcea cum era şi cum se îmbrăca”, a declarat Cornel Patrichi.

Cât despre Mihai Petre, pe care Cornel Patrichi l-a numit, indirect, „Rică, fante de Obor”, juratul admite că nu se agreau reciproc. Cu toate acestea, aveau grijă să întreţină o relaţie de faţadă. „Mihai Petre era cu Să trăiţi, domnu’ Patrichi„, a mai  relatat coregraful.

De altfel, surse din culise spun că responsabil pentru debarcarea lui Patrichi ar fi chiar tânărul coregraf care se bucură de mare trecere la PRO TV. Cornel Patrichi, însă, este uimit că în locul lui a fost ales tânărul Edi Stancu.

„Au fost patru amatori, iar acum sunt cinci”, a declarat acesta făcând referire la aducerea în echipă a lui Edi.

 Sursa: http://www.click.ro

Noile fotografii de la filmările clipului Zdob și Zdub
Articolul anterior
Danu Boian, a lansat piesa “Wake Up”!
Articolul următor
Alte articole interesante