De 13 ani împreună…

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de la căsătorie. Află cum a început povestea celor doi…

Interpreta Andra și prezentatorul Cătălin Măruță au împlinit 13 ani de când s-au căsătorit. Cei doi soți sunt în vacanță, alături de copiii lor, Eva și David. Cei doi soți formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

În plus, Anda și Cătălin Măruță nu au avut niciodată scandaluri sau comentarii răutăcioase în public, dând mereu dovadă de iubire și respect reciproc.

„De 13 ani. Au trecut foarte repede anii ăștia, dar au trecut frumos. Am construit ceva foarte frumos împreună, eu și Cătălin, a scris Andra pe pagina de Facebook.

Internauții le-au scris celor doi în număr mare cu această ocazie. Cei doi soți sunt foarte apreciați de către publicul lor și reprezintă un model pentru fani datorită relației solide pe care o au de atâta timp.

Pe 10 august 2008, cei doi au spus „Da” în fața ofițerului de Stare Civilă și sunt de nedespărțit de când sunt  împreună. Ceremonia de la biserică a avut loc la aproximativ două săptămâni de la cununia civilă. S-au cunoscut în 2005, atunci când moderatorul TV prezenta o emisiune la TVR. Artista avea doar 19 ani la vremea respectivă.

Măruță i-a cerut să cânte mai multe melodii live, după care amândoi au realizat că au aceleași gusturi muzicale. Prezentatorul de la Pro TV a făcut tot posibilul să se apropie de Andra, însă ea nu îl plăcea atât de mult din cauza aspectului fizic.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung.

Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a declarat Andra acum ceva timp, scrie fanatic.ro.

Sărbătoare mare în familia lui Ionel Istrati
Articolul anterior
O ţară renunţă la masca de protecţie
Articolul următor