De Black Friday Top Shop ți-a pregătit REDUCERI de senzație, de la -29% până la -80%

Cea mai așteptată zi din an revine cu prețuri și Oferte demențiale. La data de 29 noiembrie fii gata de un shopping de nota zece. În acest an Top Shop este mai generos ca oricând, deoarece îți oferă -29% REDUCERE la absolut toate produsele și Oferte speciale de până la -80%. Prețurile încep de la doar 99 Lei.

separator

Black Friday este ziua „Fenomen”, ziua în care fiecare cumpărător cumpără mult dar economisește și mai mult. An de an Top Shop scrie istorie oferindu-ți cele mai mici prețuri și aducând în casa ta cele mai bune și mai calitative produse.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Rovus și Walkmaxx te îndeamnă să te conectezi la nebunia Black Friday și să profiți de REDUCERI de la -29% până la -80%. Doar pentru tine au fost pregătite prețuri exclusive și Oferte speciale pentru produsele deja îndrăgite.

Ai ocazia să procuri Friteuza Delimano cu o REDUCERE de -33%, Nutribullet cu -57% Reducere, setul din plapumă și perne Dormeo Siena de -59% Reducere, fierul de călcat fără fir Rovus cu o REDUCERE de -50%, dispozitivul de feliere și mărunțire Delimano Nicer Dicer -75% Reducere, Robotul de bucătărie 7în1 Delimano cu -52% REDUCERE, precum și ascuțitoarea pentru cuțite Delimano cu -80% REDUCERE. Prețuri mai mici nici că se poate. Nu uita, stocurile sunt limitate, nu ai timp de pierdut, nu mai sta la dubii.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul www.top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul de telefon 022 264 195.

Cumpărături reușite și nu uita, oferta durează o Singură zi!       

Acest meniu a ajutat-o să slăbească 11 kg în trei luni
Articolul anterior
Accident cumplit la Ceadîr-Lunga: un bărbat de 51 de ani s-a stins pe loc
Articolul următor
Alte articole interesante