De Black Friday Top Shop v-a pregătit REDUCERI de senzație, de la -20% până la -80%

Cel mai așteptat eveniment din an revine cu prețuri și Oferte demențiale. Anul acesta Top Shop v-a pregătit cele mai deosebite Oferte la produsele deja îndrăgite. Aveți parte de REDUCERI de la -20% până la -80%.

separator

Black Friday este cea mai potrivită ocazie de a demonstra clienților cât de mult le apreciem fidelitatea, atunci când fiecare cumpărător cumpără mult dar economisește și mai mult. An de an Top Shop scrie istorie oferindu-vă cele mai mici prețuri și aducând în casa voastră cele mai bune și mai calitative produse.

Top Shop, Dormeo, Delimano, Rovus și Walkmaxx vă îndeamnă să vă conectați la nebunia Black Friday și să profitați de REDUCERI de la -20% până la -80%. Doar pentru voi au fost pregătite prețuri exclusive și Oferte speciale pentru produsele de TOP.

Aveți minunata ocazie de a procura orice model de saltea din gama Dormeo beneficiind de -20% REDUCERE, minunatul blender cu funcție vacuum Delimano MultiFresh cu -50% REDUCERE, noua friteuză Delimano cu -57% REDUCERE, aspiratorul Rovus Storm cu -50% REDUCERE, 2 plapume Dormeo la preț de 1 și multe alte Oferte captivante.

Nu uitați că aveți la dispoziție puțin timp, doar până la sfârșitul lunii, iar stocurile sunt limitate.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul top-shop.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

        

Carla’s Dreams și The Motans cer ajutor financiar de la statul român, pe timp de pandemie
Articolul anterior
Reguli noi la sosirea în Marea Britanie, începând cu 15 decembrie
Articolul următor
Alte articole interesante