De ce controversatul șaman Durek Verrett nu se mai căsătorește cu Martha Louise a Norvegiei? A fost nevoit să își amâne nunta

Logodit în iunie 2022 cu fiica cea mare a regilor norvegieni, controversatul șaman a fost nevoit să își amâne nunta din cauza unor probleme grave de sănătate.

Durek Verrett și Martha Louise a Norvegiei au fost nevoiți să lupte pentru povestea lor de dragoste, să ignore toate gurile rele care nu le dădeau prea multe șanse împreună, apoi să aștepte cu răbdare până când restricțiile pandemiei de Covid-19 s-ar fi relaxat – ambii fiind la o distanță de… un ocean unul de altul. Toate acestea pentru a putea avea, în sfârșit, dreptul de a se căsători. După anunțul logodnei lor din iunie 2022, fiica Regelui Harald al V-lea, care între timp renunțase la îndatoririle sale oficiale cu puțin timp înainte de Sărbătorile de iarnă, radia de fericire la ideea că va deveni în curând doamna Verrett. Însă acest pas… e pus din nou în așteptare, scrie okmagazine.ro.

„Am suferit o leziune cerebrală”

Frumoasele lor planuri de nuntă s-au năruit acum. Martha Louise a Norvegiei va trebui să mai aștepte o vreme să îmbrace rochia de mireasă, până când Durek Verrett, viitorul ei soț, se va vindeca. Acesta suferă de probleme grave la rinichi și preferă să amâne acest moment.

Boala de care suferă i-a afectat viața încă din adolescență lui Durek. Și, dacă în ultimii ani părea să se fi stabilizat, recent a avut o nouă cădere. El a vorbit deschis despre suferința sa într-un podcast al lui Roxie Nafousie. „Am avut tensiune arterială ridicată, ca și tatăl și bunicul meu, dar nu am luat-o niciodată în serios. Boala mi-a distrus rinichii și am intrat în stop cardiac”, a spus el, înainte de a adăuga: „A fost unul dintre cele mai importante momente din viața mea. Am fost mort timp de aproximativ patru minute și jumătate. Iar când am fost resuscitat, am suferit o leziune cerebrală. Am stat într-un scaun cu rotile aproape doi ani și am avut nevoie de dializă timp de opt ani.”

Vădit îndrăgostită de șamanul ei, pentru care a și renunțat la tilul său de prințesă, Martha Louise a Norvegiei ar fi fost dispusă să-i doneze un rinichi, potrivit presei nordice. Durek a negat rapid acest lucru, susținând că viitoarea sa soție nu va fi donatorul la care încă speră, deoarece rinichiul ei nu este compatibil. Prin urmare, aceștia vor trebui să aștepte un donator compatibil. Numai după o astfel de operație de transplant, urmată de o remisiune completă, Durek Verrett ar fi de-acord să se mai căsătorească.

Acest bărbat foarte controversat, care provoacă multe tensiuni în Regat, ar fi explicat că, dacă nu este în deplinătatea mijloacelor și emoțiilor sale, nu are rost să se căsătorească cu cea pe care o iubește. Lucru pe care l-a declarat și pentru revista germană Bild, care l-a intervievat pe această temă: „Atâta timp cât nu am un nou rinichi, planurile de nuntă sunt în așteptare. Nu vreau să ajung la altar și să mă gândesc la problemele mele de sănătate! Aceea ar trebui să fie cea mai fericită zi din viața noastră.”

Încă o veste tristă în lumea modei din Rusia! Renumit designer Valentin Iudașkin a fost răpus de cancer

O televiziune din Rusia a anunțat moartea designerului de modă Valentin Yudașkin. Avea 59 de ani. Ulterior, vestea morții a fost confirmată de casa de modă a lui Valentin Yudașkin, scrie presa rusă citată de shok.md.

În ultimii ani, Yudașkin a luptat cu cancerul. Acesta a fost diagnosticat cu o boală oncologică în anul 2016.

În ciuda maladiei grave, celebrul creator de modă a muncit până la urmă.

Cum s-a afișat Natalia Gordienko la ziua de naștere a regelui muzicii pop din Rusia, Filipp Kirkorov

Interpeta Natalia Gordienko s-a numărat printre oaspeții invitați de regele showbiz-ului rusesc, Filip Kirkorov, la petrecerea grandioasă pe care a organizat-o cu prilejul zilei sale de naștere, scrie SHOK.md. Ziua de naștere a lui Filip Kirkorov este mereu ca un foc de artificii, o explozie de emoții, sentimente, culori, ținute. Evenimentul din acest an nu a fost o excepție. Un concert regal, pe măsura sărbătoritului”, a scris artista, pe rețele, citată de SHOK.md. În ce ținută s-a afișat interpreta la petrecere vedeți mai jos, scrie shok.md.

Natalia Gordienko și-a ales și o ținută potrivită codului vestimentar anunțat – WILD.

„Cred că ținuta mea a întruchipat bestia regală. Dar despre rochie și am vrut să vă povestesc. Este opera talentatului designer Richard Quinn.

Este demn de remarcat faptul că aceeași colecție a sezonului toamnă-iarnă 2018 a fost dedicată parțial Elisabetei a II-a. Conține mai multe ținute, pe care Quinn le-a numit Balmoral, în cinstea reședinței scoțiene a monarhilor britanici. Regina a făcut cunoscut lumii un nou nume în lumea modei și astăzi ținute marca Richard Quinn poartă Lady Gaga, Beyoncé, Advoa Aboa și Amal Clooney pe covoarele roșii și pe scenă. Și regele nostru, Filip Kirkorov, a făcut cunoscut lumii numele meu, acum 2 ani, pe scena mondială Eurovision”, a menționat artista.

Regele showbiz-ului rusesc, Filipp Kirkorov, și-a sărbătorit ziua de naștere în 30 aprilie.

Cu acest prilej, interpretul a susținut un concert grandios la Marele Palat al Kremlinului, Moscova și desigur, a organizat și o petrecere cu prilejul evenimentului, la care au participat nume mari din industria muzicală, precum și apropiații artistului, mai scrie sursa citată.

Peste 300 de polițiști vor fi scoși în stradă mâine. Află motivul

Grupul Media pentru Știri de Securitate privind Summitul Comunității Politice Europene 2023 care va avea loc în Republica Moldova, vă informează că mâine, începând cu ora 09:00, Ministerul Afacerilor Interne împreună cu autoritățile din cadrul securității naționale va desfășura un exercițiu de antrenament al polițiștilor de patrulare cu privire la exersarea strategiilor de asigurare a securității în timpul deplasării delegațiilor străine.

Echipajele de poliție vor efectua exercițiul pe arterele principale din sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. Acțiunea de simulare care va implica peste 300 de polițiști, are drept scop testarea modului de gestionare a unui asemenea eveniment de anvergură care este în premieră în Republica Moldova, sporirea securității persoanelor oficiale care vor vizita țara noastră și asigurarea securității circulației rutiere din capitală.

Mizăm pe conlucrarea cetățenilor cu forțele de ordine, conformarea la cerințele acestora, respectarea semnelor agenților de poliție, parcarea regulamentar și respectarea regulilor în trafic.

Din GMSS-CPE fac parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale: Ministerul Afacerilor Interne cu Inspectoratul General al Poliției, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul General pentru Migrație, Inspectoratul General de Carabinieri, Academia „Ștefan cel Mare” a MAI; Serviciul de Protecție și Pază de Stat; Serviciul de Informații și Securitate; Ministerul Apărării; Procuratura Generală; Autoritatea Aeronautică Civilă; Administrația Națională a Penitenciarelor.  

GMSS-CPE recomandă tuturor persoanelor să se informeze din surse oficiale. 

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra în casă: „Stă în permanență, 24/24.” Ce spune cântăreața
Articolul anterior
Designerul Diana Voevuțki, mesaj emoționant despre mamele singure
Articolul următor