De ce designerii de interior aleg produsele Nani Uși & Parchet

Află de ce designerii de interior DAS aleg produsele Nani Uși & Parchet. 

În weekend am găzduit un eveniment frumos împreună cu designerii din comunitatea DAS Interiors. 

În acest mod, am sărbătorit inaugurarea noului nostru showroom Nani Uși & Parchet, deschis de curând în orașul Chișinău. 

Designerii au descoperit toată varietatea noastră de uși șponate și parchet natural, au fost premiați pentru cele mai originale idei și bineînțeles, au fost întâmpinați cu bună dispoziție și gustări delicioase. 

Pentru compania Nani este o prioritate să fie în tendințe și să ofere produse calitative, care vor satisface toate așteptările atât a designerilor, cât și a cumpărătorilor. 

Suntem recunoscători pentru interesul acordat, pentru colaborările frumoase și proiectele realizate împreună, dar și pentru parteneriatele ce urmează. 

Dacă încă nu ați vizitat showroom-ul Nani Uși & Parchet, vă invităm cu drag, la adresa: or. Chișinău, str. Petricani 17/5 sau or. Sîngera, sos. Chișinău-Tighina 115. 

Nani Uși & Parchet este o fabrică cu o experiență de peste 20 de ani în producerea ușilor de interior din lemn natural, vopsite și a parchetului dublu stratificat. Dispune de o suprafață de producere de peste 7000 m2 si deține 2 showroom-uri în Republica Moldova și un showroom în România, or. București

.

Angelina Jolie a atins un număr record de urmăritori pe Instagram în doar trei ore devastând alte vedete
Articolul anterior
Show controversat de modă în Moldova
Articolul următor