De ce Filip Kirkorov nu va aduce Moldovei o victorie la Eurovision 2021, în viziunea criticului muzical Serghei Sosedov

Muzicologul rus Serghei Sosedov este convins că Filip Kirkorov va pregăti un număr excelent pentru Eurovision-2021, dar Moldova nu va câștiga concursul, deoarece se votează după perspective politice.

Serghei Sosedov a remarcat faptul că Filip Kirkorov promovează artiști talentați de câțiva ani. În plus, el a reprezentat deja Moldova la Eurovision. În 2018, Kirkorov a scris piesa ,,My lucky day” pentru trupa ,,DoReDos”. Potrivit criticului muzical, formația a avut o interpretare pur și simplu ,,strălucitoare” și, în cele din urmă, a ocupat locul 10.

„Un alt detaliu este că Moldova nu se poate lăuda cu sprijinul Uniunii Europene, ca să spunem așa. Iar concurența este în mare măsură politică. Este puțin probabil ca Moldova să ia premiul. Chiar dacă performanța este fenomenală „, a explicat Serghei Sosedov într-un interviu acordat pentru iReactor.

,,Asta nu înseamnă că artiștii nu trebuie să lupte sau că pot fi șterși din listă”, a adăugat el. Kirkorov, potrivit criticului, va scoate în evidență talentul oricărui interpret și se va „rupe până la sânge” de dragul unui număr bun.

Filip Kirkorov și Natalia Gordienko vor participa la Eurovision-2021, ei făcând parte dintr-o echipă internațională, care va pregăti melodia și show-ul scenic.

Italia relaxează unele restricții impuse din cauza Covid-19
Articolul anterior
Suferința unui tânăr care s-a născut cu sindromul alcoolic fetal. Mama sa a băut toată sarcina
Articolul următor
Alte articole interesante