De ce i-a plăcut Cleopatrei de Edward Sanda? Artistul a oferit primul interviu în țara noastră, în care s-a aflat totul despre el

Edward Sanda, iubitul Cleopatrei Stratan, a oferit primul interviu în țara noastră, în care a vorbit sincer despre copilăria sa, pasiunea despre muzică și dragostea vieții lui pe care a găsit-o la Chișinău, în inima Moldovei.

Timp de aproape o lună, Edward s-a aflat în Republica Moldova, aici a petrecut sărbătorile cu Cleopatra și familia ei, și i-a cunoscut îndeaproape pe moldoveni, despre care spune că a rămas fascinat. ,,Sunt niște oameni calzi, sinceri, deosebiți și cu bun simț”, a declarat Edward Sanda despre moldoveni, în cadrul interviului ,,Fără protocol” realizat de jurnalistul Dorin Galben.

În același timp, publicul a avut ocazia să afle cine este și cum este, de fapt, Edward Sanda, ca om și ca artist, iar surpriza a întrecut toate așteptările fanilor. Edward i-a cucerit pe internauți prin firea sa deschisă și caldă. ,,Un artist deosebit, sufletist, modest, inteligent! Foarte tare!”, cu siguranță, Cleopatra ,,poate fi considerată o norocoasă având alături un iubit și un viitor soț cum este Edward”, ,,Frumoși la chip si la suflet”, ,,Sinceri, demni de admirație si respect!”, au comentat fanii.

Artistul a vorbit despre copilăria sa, problemele cu care s-a confruntat în Italia, primii pași în muzică, succesul primelor sale piese lansate, dar și despre relația cu Cleopatra Stratan, cu care este logodit de câteva luni.

În cadrul interviului, acesta a spus ce impresii are față de Republica Moldova, moldoveni, accentul basarabean și mâncarea noastră tradițională. Poți urmări interviul, în video de mai jos:

Învățătoare din Soroca, răpusă de Covid-19. Colegii dascălului sunt îndurerați
Articolul anterior
Astăzi se împlinesc 12 ani de la trecerea în neființă a poetului Grigore Vieru
Articolul următor
Alte articole interesante