De ce Jenifer Lopez și Thalia se urăsc de moarte!

Jennifer_618ee5c92dRolul într-un musical pe scena de pe Broadway, a născut un conflict la distanţă între Jennifer Lopez şi Thalia. Potrivit libertatea.ro, cele două se luptă pentru a o interpreta pe celebra cântăreaţă Gloria Estefan, 55 de ani.

separator

Piesa, o autobiografie a vieţii cuplului Gloria şi Emilio Estefan, este considerată de ambele vedete una foarte importantă pentru imaginea lor, iar acest lucru le-a determinat să se urască de moarte până când vor afla care va fi aleasa pentru personajul principal. Jennifer Lopez, 43 de ani, e convinsă că rolul i se potriveşte şi că numele ei asigură succesul piesei, deoarece vedeta este foarte populară în SUA.

tk3s_20100920_zaf_u78_040_18ec3f6a4aDe cealaltă parte, Thalia, 41 de ani, crede că are prima şansă deoarece este prietenă de familie cu Gloria Estefan şi, în plus este supranumită “regina telenovelelor”. Presa din SUA susţine că cele două artiste nu îşi mai vorbesc, au ajuns să se duşmănească şi fac tot ceea ce le stă în putinţă pentru a pune mâna pe acest rol, pe care îl consideră cel mai important din viaţa lor.

Cum poți combate dependența!
Articolul anterior
Rețete de Post de la familia Porubin
Articolul următor
Alte articole interesante