De ce poartă Regina Elisabeta a II-a mereu mănuși?

Dacă urmărești fiecare apariție a Reginei Elisabeta a II-a, vei observa că aceasta poartă de fiecare dată mănuși. Care este motivul?

separator

Regina Elisabeta a II-a și-a creat, de-a lungul anilor, un stil ușor de recunoscut, iar costumele ei colorate au devin un simbol al acesteia. Fie că vorbim de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, fie de prima zi de Royal Ascot, Regina a ales culori vii, galben și verde neon, iar pălăria asortată a fost nelipsită. Cu toate acestea, există și un alt accesoriu la care Regina nu renunță niciodată, perechea de mănuși.

Trebuie să recunoaștem, ținuta acesteia nu ar fi completă fără mănușile albe Cornelia James. Acest brand creează mănuși pentru conducătoarea Marii Britanii de mai bine de 70 de ani, iar directorul creativ al brandului, Genevieve James, a explicat pentru GoodHousekeeping.com de ce acest accesoriu nu lipsește la nicio apariție de-a Reginei.

„Regina poartă mănuși pentru că au fost întotdeauna parte din stilul ei”, a declarat Genevieve, ea explicând că în mintea fiecărei persoane Regina apare mereu cu mănuși albe în timp ce face cu mâna.

Genevieve a adăugat că aceste mănuși au și un rol practic. Având în vedere că Regina salută și dă mâna cu o mulțime de persoane, mănușile au un rol de protecție.

Este bine de știut că Regina Elisabeta a II-a nu poartă niciodată mănuși din piele sau materiale sintetice, preferând mereu bumbacul pur. În plus, acestea au lungime potrivită (se termină sub jachetă/rochie), astfel încât nu i se văd niciodată mâinile.

sursa

Cum arată cea mai sexy bunicuță de pe Instagram
Articolul anterior
Un bebeluș de două luni a fost găsit fără suflare. Părinții au plecat la muncă și l-au lăsat în grija fratelui său de 13 ani
Articolul următor
Alte articole interesante