De ce te invidiază oamenii din jur, în funcție de zodie. Vezi punctul tău forte, dezvăluit de astre

Astrele dezvăluie faptul că fiecare zodie a fost înzestrată cu o trăsătură aparte, care poate atrage invidia oamenilor din jur. Iată care este punctul tău forțe, în funcție de zodie, lucru pentru care toată lumea te invidiază.

Horoscop sambătă, 25 februarie. O zodie are îndoieli mari: Se trântesc cu  furie uşi pe coridorul dintre minte și inimă – Capital

Berbec

Oamenii invidiază energia și poftă ta de viață. Faci atât de multe lucruri într-o zi, încât lumea nu înțelege cum de reușeșți. Îți setezi țeluri și le duci la îndeplinire unul câte unul, scrie Sfatul Părinților. Oamenii preferă să te urmărească de pe margine decât să concureze cu tine.

Taur

Ai o imagine de sine foarte bună și te iubeșți, știi cine eșți și îți dai seama și cam ce hram poartă ceilalți. Eșți puternic, hotărât și iubitor, oamenii se simt în siguranță lângă ține, însă te și invidiază și ar vrea toți să aibă aceste calități.

Gemeni

Nu te împotriveșți niciodată curentului. Iei lucrurile așa cum vin și te adaptezi foarte ușor. Eșți sufletul petrecerilor la care mergi, știi să te porți în orice situație, ai darul de a strânge oamenii laolaltă. Cum să nu te invidieze ceilalți?

Rac

Oamenii nu înțeleg cum de nu te coborî niciodată la nivelul celorlalți și tot timpul reușeșți să-i aduci pe alții la nivelul tău. Ești stilat, nu-ți plac manipulările și spui tot timpul ceea ce simți. Toate acestea îi scot pur și simplu din minți pe unii.

Leu

Oamenii nu doar că te invidiază, însă te aleg și ca model. Ești un conducător înnăscut, reușești să aduci la suprafață tot ce este mai bun dintr-o persoană, iar prezența ta îi face să muncească mai mult pentru a se dezvolta.

Fecioara

Lumea te invidiază pentru abilitatea de a repara aproape tot. Chiar și când nu știi ce ai de făcut, te documentezi și afli. Pe lângă faptul că știi multe, ai și un instinct fantastic care îți îndrumă pașii în domenii pe care nu le stăpâneșți. Și nu este vorba doar de lucruri tehnice sau mecanice, te pricepi și la a-i face pe oameni să se simtă mai bine.

Balanța

Oamenii te invidiază pentru faptul că reușeșți să aduci strălucire și asupra celor mai terne situații, evenimente sau oameni. Poți să relaționezi cu oameni din toate categoriile, nu-ți plac conflictele și cauți armonia și pacea.

Scorpion

Nu-ți pasă ce cred oamenii despre tine, nu îți consumi energia pe lucruri inutile, ci doar cu ceea ce îți doreșți tu. Ai o putere de concentrare fantastică și cu greu poți fi deraiat de la treburile tale.

Săgetător

Oamenii îți invidiază optimismul debordant, poftă ta de viață și abilitatea de a vedea întotdeauna partea plină a paharului. Te încânta lucrurile noi și nu îți e teamă de nimic. Te bucuri de ce ai și îi înveți pe ceilalți cum să se bucure de frumusețile viețîi.

Capricorn

Oamenii te invidiază pentru fundația puternică a viețîi tale, pentru deciziile corecte pe care le iei, pentru modul în care îți trăieșți viață. Se pare că faci totul fără greșeală, perfect. Și chiar și atunci când comiți erori, ai abilitatea de a te replia rapid.

Vărsător

E greu să nu te invidieze lumea pentru abilitatea ta de a găși soluțîi la fiecare problema. Chiar și atunci când totul pare fără ieșire, inventezi tu ceva. Accepți oamenii așa cum sunt, fără să simți nevoia să schimbi ceva la ei.

Pești

Eșți invidiat pentru capacitatea ta de a ajunge la sufletul omului, de a dărâma ziduri și mășți. Ajuți pe oricine, ești o persoană iubitoare și multă lume ar dori să fie așa ca tine.

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Căpșunile din comerț ocupă locul fruntaș în privința pesticidelor. Ce arată rezultatele unui studiu
Articolul anterior
Traficul rutier va fi suspendat în centrul Chișinăului în weekend. Ce evenimente se vor desfășura în PMAN
Articolul următor