De la cine își cere iertare Aurel Chirtoacă?

Acum câteva ore, interpretul Aurel Chirtoacă și-a lansat videoclipul piesei ”Iartă-mă”, cu care va participa la Eurovision. Lansarea a avut loc pe un site de socializare, la mai puțin de 12 ore de la momentul când a fost scos din studioul de montare, iar de mâine va putea fi văzut la posturile de televiziune.

separator

”Inițial acestă piesă nu era planificată pentru Eurovision, era doar un cântec frumos pe care mi-l doream în repertoriu, dar după ce am decis să filmez la el un videoclip și am început filmările, am depus cererea la Eurovision. Astfel piesa ”Iartă-mă”, compusă de Eugenia Andrieș-Carabut, a devenit piesă înscrisă în concurs”, ne-a spus interpretul.

Eugenia Carabut”Am scris această piesă din pură inspirație, nu pentru cineva anume…Nu am scris-o deci pentru Aurel Chirtoacă. Dar am urmărit evoluția lui, am analizat timbrul lui vocal, ca să îmi dau seama în ce mod poate el transmite un mesaj.  Astfel am hotărât să îi propun acestă melodie, cu titlul ”Iartă-mă”, pentru că are o voce caldă și convingătoare atunci când cântă. Vreau să spun că puțini au bunul simț să spună iartă-mă atunci când au greșit, ori eu prin acest mesaj vreau să educ acest obicei și să arăt că nu este dificil și e foarte frumos să spui IARTĂ-MĂ cuiva drag. Nu a fost planificat să alegem acestă piesă pentru Eurovision, dar am considerat că se vor regăsi mulți în ea și am spus: de ce nu? Am fost surprinși să vedem mai apoi că mulți dintre cei care au depus cereri de participare au ales la fel melodii lente. Piesa ”Iartă-mă” are un mesaj clar și direct, este o melodie caritabilă și ușor de memorat. Cred că are toate șansele la Eurovision, mai ales că niciodată nu știi ce preferințe va avea publicul”, a declarat pentru unica.md, textiera și compozitoarea Eugenia Andrieș- Carabut.

Filmările videoclipului au avut loc în luna octombie, în orașul Odesa. Ele au durat două zile și au avut loc spontan, fără a avea din start planificări ce țin de locațiile unde urmau să filmeze. Complicii lui Aurel Chirtoacă în realizarea acestui videoclip au fost băieții de la VS Studio.md  și regizorul Veaceslav Braghiș.

text: Natalia Bodiu

Noi încercări pentru Marcel și Cornelia Ștefăneț!
Articolul anterior
Sarcina implică mișcare…
Articolul următor
Alte articole interesante