De la iarnă, la vară! Emilian Crețu a evadat într-o vacanță în Egipt! Cu cine se odihnește actorul

Iarna este anotimpul perfect pentru o vacanță în Sharm El Sheikh și-a zis Emilian Crețu și a plecat în călătorie împreună cu sora sa, Nina, și prietenii săi, Lilia și Adrian. Actorul se distrează și își ține fanii la curent cu destinațiile turistice pe care le vizitează în Egipt. Acesta publică imagini haioase pe pagina sa de Instagram, dar și mai multe story în care arată locațiile pline de istorie: templele, căldura, nisipul, orașul Cairo, Piramidele, toate văzute în fața ochilor.

Marea Piramidă din Giza, numită și piramida lui Keops, se află pe lista celor șapte minuni ale lumii antice. Azi are 138 m înălțime și latura de 227 m, având în total 2.521.000 m cubi de piatră. Marele Sfinx de pe platoul de la Giza, ce are capul unui rege sau zeu si corpul de leu, este o altă atracție a turiștilor din întreaga lume.

Fotografiile au facut senzatie pe paginile de socializare ale moldovenilor.

,,Una din cele 7 minuni ale lumii bifat!!!”, a scris Emilian Crețu în dreptul imaginilor, la care prietenii săi virtuali nu au ezitat să facă glume în contextul în care și primarul Ion Ceban a vizitat recent Egiptul.

,,Vacanță frumoasă, dar pe dl I. Ceban nu l-ați întâlnit, că și el a fost la odihnă pe unde ești și tu”,,Dar, ce, ești neam cu Ceban?” 😂,,Adrian parcă ești un adevărat șeic”, au comentat internauții.

Poza cu cei trei în costume de diving a cucerit publicul de pe rețelele sociale. ,,Mai avem o șansa!!!”, așa și-a întitulat actorul poza postată pe Instagram care a adunat un număr record de like-uri.

Moldova, printre primele 18 țări ale lumii care vor primi gratuit vaccinuri anti-Covid-19
Articolul anterior
Fiica Kătălinei Rusu a împlinit 1 anișor! Cum arată tortul de sărbătoare
Articolul următor
Alte articole interesante