De luni, 16 martie, circulația transportului public din Chișinău va fi reluată

Primăria municipiului Chișinău informează că de luni, 16 martie a.c., circulația transportului public de pasageri din capitală va fi reluată.

separator
În context, primarul general al capitalei, Ion Ceban îndeamnă cetățenii să iasă în oraș doar dacă merg la muncă sau au o necesitate și încurajează lucrul de la distanță pentru cei care au această posibilitate.

Edilul a menționat că acțiunile sunt necesare în contextul măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu coronavirus de tip nou și a solicitat înțelegere și responsabilitate din partea orășenilor.

„Recomand cetățenilor să nu iasă din case, dacă nu au o urgență. Este foarte important să izolam virusul pentru a rupe lanțul de transmitere a infecției, astfel vom putea mult mai repede reveni la activitățile cotidiene”, a precizat Ion Ceban.

Menționăm că pe parcursul zilei de duminică, 15 martie, în capitală a fost suspendată circulația transportului public de pasageri troleibuze, autobuze și microbuze, pentru a diminua riscul cu infectare prin COVID-19.

România: 116 cazuri confirmate de Covid-19. Două asistente medicale, contaminate
Articolul anterior
9 alimente care îți întăresc imunitatea!
Articolul următor
Alte articole interesante