De mâine, piaţa centrală din oraşul Sângerei, toate barurile şi cafenelele vor fi închise

Măsuri responsabile la Sîngerei, pentru a opri răspândirea coronavirusului de tip nou. De mâine, Piaţa Centrală din oraş, toate cafenelele şi barurile vor fi închise. Decizia a fost luată de primar, care este și medic de profesie. Comercianții însă s-au înfuriat pe loc.

separator
Arcadie Covaliov, primar, oraşul Sîngerei: „Am dispus ca să se sisteze temporar activitatea pieţei comerciale din Sângerei şi cafenelele de la data de 13 până pe data de 23”.

Unii localnici, mai prudenţi, susţin iniţiativa primarului de a închide piaţa.

Alţii, însă, nu sunt de acord cu această măsură si se plâng că nu vor avea de unde să cumpere produse alimentare. Nici comercianţii din piaţă nu sunt încântaţi de ideea primarului. Eu spun ca vor înregistra pierderi financiare greu de suportat.

Avand în vedere că localnicii nu vor mai putea găsi produse alimentare decât în magazine, primarul face un apel şi către administratorii acestora să îşi organizeze activitatea în aşa fel încât să nu se formeze cozi.

Măsura luată de autorităţile din Sîngerei pentru evitarea răspândirii virsului Covid-19 este valabilă până pe 23 martie.

sursa: www.tvrmoldova.md

11 autocare cu moldoveni, întoarse din drum spre Italia la frontiera română
Articolul anterior
Cehia declară stare de urgenţă şi închide graniţele
Articolul următor
Alte articole interesante