De Ziua Aviaţiei Civile „Air Moldova” a felicitat pasagerii într-un mod inedit!

Cu prilejul Zilei Aviaţiei Civile, astăzi, 19 septembrie 2019, compania aeriană „Air Moldova” și-a surprins pasagerii cu o #TombolaLaInaltime.

separator
Toţi pasagerii care au călătorit astăzi cu aeronavele „Air Moldova” și-au încercat norocul la tombola organizată de companie chiar în timpul zborurilor. Câştigătorii au primit în dar suvenire marca „Air Moldova” și accesorii din colecţia „Pasăre Călătoare”. 

Iar tuturor celor care activează în domeniul aviaţiei civile compania aeriană „Air Moldova” le adresează sincere mulţumiri pentru contribuţia adusă la ridicarea nivelului de siguranţă a aviaţiei din Republica Moldova.

Alexandru Ceban, Director General, compania „Air Moldova” : 

„Cu prilejul marcării a 75 de ani de la fondarea aviației civile a Republicii Moldova, adresăm sincere felicitări tuturor celor care activează în acest domeniu. Ne exprimăm profunda recunoştinţă pentru înaltul profesionalism, responsabilitatea și dedicația de care daţi dovadă în activitatea de zi cu zi. Deşi munca pe care o faceţi este una dificilă, graţie devotamentului dumneavoastră, oferim servicii de transport aerian sigure pentru pasageri. La mulți ani și cer senin! ”

Istoria aviaţiei civile a Republicii Moldova începe la 19 septembrie 1944, dată la care a fost emis Decretul „Cu privire la crearea flotei aviaţiei civile a Moldovei pentru necesităţile economiei naţionale şi cerinţele populaţiei”.

Radu și Ana Sîrbu sărbătoresc 18 ani de căsnicie: ,,Am putea face un film din povestea noastră!”
Articolul anterior
Nicolas Cage a ajuns de nerecunoscut. Actorul s-a îngrășat și poartă barbă
Articolul următor