De Ziua lucrătorului medical, Olga Buzova i-a dedicat un mesaj emoționant mamei sale, care este medic stomatolog

De Ziua Lucrătorului medical, care a fost marcată ieri, 21 iunie, Olga Buzova și-a felicitat mama. Olga relatează că mama sa este medic stomatolog și că îi prețuiește munca, cum de altfel o face pentru fiecare cadru medical în parte. De asemenea, vedeta a publicat o poză rară cu mama sa, spre încântarea urmăritorilor săi virtuali.

separator

,,Astăzi este o zi atât de importantă și specială în familia mea. „Ziua lucrătorilor medicali – sărbătoarea profesională a mamei mele, Irina Aleksandrovna – stomatolog. A absolvit specialitatea cu diplomă de merit și lucrează în domeniu de peste 35 de ani. Ea este și șefa spitalului și, de asemenea, tratează pacienți. Când îi spun: mămică, poate te odihnești puțin?! Ea răspunde întotdeauna: ,Nu acum, vreau să continui să activez și să tratez oamenii! De multe ori merge la cursuri de specialitate și își îmbunătățește abilitățile 🤓🧐 Sunt foarte mândră de mama mea!

Admir și apreciez foarte mult munca ta, mamă! Asa cum apreciez munca fiecărui medic. Cu multă recunoștință și admirație, mă adresez fiecăruia dintre medicii și lucrătorii medicali din această postare! Mulțumim fiecăruia dintre voi, pentru că ne sunteți alături, în aceste momente dificile, și faceți tot posibilul și imposibilul ca noi să fim sănătoși🙏🏻”, a menționat Olga.

Ion Chicu: ,,Starea de urgență ar putea fi prelungită. Medicii sunt extenuați”
Articolul anterior
Poliția bate alarma. 3 copii au căzut de la înălțime, în doar o săptămână
Articolul următor
Alte articole interesante