Decizia radicală luată de refugiata părăsită de iubitul britanic

Refugiata din Ucraina părăsită de iubitul britanic și-a făcut bagajele și se întoarce în țara natală. Tony Garnett, bărbatul din Marea Britanie, tatăl a doi copii, i-a spus Sofiiei Karkadym, în vârstă de 22 de ani, că nu mai există nicio șansă de a mai forma un cuplu.

tony si sofiia

În luna mai, Sofiia a fugit din Liov în Marea Britanie, unde a fost ajutată de Tony și soția sa, Lorna Garnett. Aceștia au luat-o acasă, însă după 10 zile, Tony a fost sedus de refugiată și și-a părăsit soția alături de care are doi copii, scrie dailymail.co.uk.

Săptămâna trecută, femeia a fost arestată după ce, fiind sub influența alcoolului, a înfipt un cuțit într-un perete. În acel moment Tony i-a spus că vrea să pună capăt relației.

Bărbatul, care a început relația cu ucraineanca la 10 zile după ce s-a mutat în casa unde locuia alături de fosta soție și cei doi copii, i-a spus Sofiiei că și mama ei își dorește întoarcerea ei în Ucraina.

„În iubire, fiecare are destinul lui. La început nu am fost fericiți, dar ea a spus că te iubește și că este o relație serioasă. Dar s-a terminat. Am vrea să vină acasă”, i-a spus Katerina, mama Sofiiei, lui Tony.

Sofiia a fost arestată de două ori și avertizată de poliție să nu se apropie de fostul iubit și să nu îl contacteze.

Însă Tony a acceptat să o sune după ce a auzit că plânge.

„Nu sunt fără inimă. Îmi pare rău pentru ea. Însă relațiile ajung la un sfârșit și aceasta este încheiată. Sper că vom putea să fim prieteni după ce se termină toată isteria. Am vorbit cu ea noaptea trecută și i-am spus că nu există nicio șansă să ne împăcăm. Uneori este nevoie să fii dur ca să fii bun. Îi va fi mult mai bine în Ucraina sau dacă va avea o nouă relație, îi urez mult noroc”, a spus Tony.

Pe de altă parte, tânăra spune că nu va renunța la el, chiar dacă primește respingeri.

„Sunt bucuroasă că îmi vorbește din nou. Nu voiam să ne despărțim doar prin intermediul unui mesaj pe care mi l-a lăsat. Este o perioadă dificilă pentru mine pentru că îl iubesc foarte mult. Nu pot trece peste așa ușor și mă simt pierdută aici fără prieteni și fără familie. I-am spus că nu voi mai bea niciodată și că am putea să trăim fericiți împreună dacă-mi mai dă o șansă. Dar el refuză și nu știu ce să fac mai departe. S-ar putea să mă întorc în Ucraina pentru că nu voi putea să mai trăiesc așa. Familia mea vrea să mă întorc. Tony mi-a spus asta noaptea trecută. Dar nu știu care va fi viitorul meu pentru că țara mea este în război, iar lucrurile s-ar putea înrăutăți. Anglia este o țară foarte frumoasă cu oameni drăguți. Mă simt în siguranță aici. Dar mă simt mai bine când sunt cu Tony”, a spus Sofiia.

Tânăra a mărturisit că un milionar ce deține o casă în Londra a contactat-o prin intermediul rețelelor sociale și i-a oferit un loc unde să stea.

„Nu îl cunosc pe acest bărbat. Sună ciudat. Spune că este milionar. Dar nu înseamnă nimic pnetru mine. Tony valorează multe, multe milioane”, a mai spus Sofiia.

De asemenea, Tony a dezvăluit că a primit zeci de oferte de relații de la femei care îl îndrăgesc, inclusiv de la două modele din Dublin.

„Am nevoie e timp. Am crezut că o să mă căsătoresc cu Sofiia”, a spus el.

sursa

Explozii și întreruperi de curent, în regiunea Kursk din Rusia

Potrivit autorităților locale, două raioane din regiune au rămas complet fără curent, din cauza ,,bombardamentelor”. Guvernatorul regiunii Kursk din Rusia, Roman Starovoit, a declarat că Forțele Armate ucrainene ar fi bombardat regiunea și au lovit instalația de infrastructură energetică. El a anunțat acest lucru pe canalul său de Telegram. Potrivit acestuia, ,,au fost înregistrate 11 sosiri”.

„Există un impact asupra instalației de alimentare cu energie. Din această cauză, cartierele Sudzhansky și Korenevsky sunt parțial dezactivate. După bombardare, experții vor evalua daunele și vor începe să repare pagubele”, a spus Starovoit. Potrivit informațiilor, nu au fost înregistrate victime.

Regiunea Kursk este o entitate constitutivă a Federației Ruse, care se învecinează cu regiunea Sumy.

Alerta de raid aerian, emisă ieri în toată Ucraina. Explicația lui Alexei Arestovici: ,,S-au aflat în aer cel puțin 4,5 ore. Nu au efectuat lovituri”

Trupele ruse au survolat ieri, 29 noiembrie, spațiul aerian al Ucrainei, timp de peste 4 ore. În acest timp, în toată țara a fost dată alerta de raid aerian, oamenii din Ucraina trăind un imens coșmar.

Consilierul prezidențial Alexei Arestovici a afirmat că ,,rușii au căutat tehnici și căi de noi operațiuni militare”.

Consilierul Biroului Președintelui a explicat de ce, ieri, a fost anunțată o alertă de raid aerian în toată Ucraina, cu excepția Crimeei ocupate.

El și-a exprimat opinia într-o conversație cu activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin pe YouTube.

În ultimele zile, ucrainenii au fost avertizați în mod repetat cu privire la amenințarea de noi bombardamente asupra țării.

„Astăzi a fost o încercare. Avioanele au stat de fapt în aer cel puțin 4,5 ore. Ne așteptam la o lovitură, dar nu au făcut-o. Nu au lovit”, a spus el.

„Ar putea fi antrenament, ar putea identifica doar pozițiile de apărare aeriană, să urmărească cum reacționăm. Ei ar putea să se antreneze și, în același timp, să identifice pozițiile de apărare aeriană”, a adăugat Arestovici.

Potrivit consilierului Președinției, acum rușii caută tehnici și modalități de noi operațiuni militare. „Cu siguranțță, nu sunt mulțumiți de rezultat, când 70 din 90 de rachete lansate sunt doborâte”, a spus Arestovici.

Un aliat al lui Putin, pregătit să preia conducerea gigantului tehnologic rus Yandex, considerat „Google-ul rusesc”

Fostul ministru rus de Finanţe, Aleksei Kudrin, a anunţat marţi că va demisiona din funcţia de şef al Camerei de Audit, organismul care supraveghează cheltuielile publice ale Rusiei, relatează Reuters.

Un aliat al lui Putin a demisionat: Cum a motivat acesta decizia

Aleksei Kudrin, considerat de-a lungul carierei sale atât un liberal economic prooccidental, cât şi un aliat apropiat al preşedintelui Vladimir Putin, este cel mai important oficial guvernamental care îşi părăseşte funcţia de când Rusia a trimis zeci de mii de soldaţi în Ucraina, în luna februarie, transmite Protv.ro.

Kudrin şi-a motivat decizia prin faptul că vrea să se concentreze „pe iniţiative private”, iar surse de la Moscova se aşteaptă ca acesta să preia o funcţie la gigantul tehnologic rus Yandex, considerat „Google-ul rusesc”.

„În total, am petrecut aproape 25 de ani în sectorul public”, a scris Kudrin pe canalul său de Telegram. „Acum aş vrea să mă concentrez pe proiecte mari, care sunt legate de dezvoltarea iniţiativelor private în sens larg, dar care au, de asemenea, un impact semnificativ asupra oamenilor”, a menţionat fostul ministru de Finanţe, scrie news.ro.

Potrivit agenţiei de presă RIA Novosti, Kremlinul a trimis către legislativ un document prin care solicită eliberarea lui Kudrin din funcţie, iar camera superioară a parlamentului rus, Consiliul Federaţiei, va analiza propunerea într-o şedinţă convocată pentru miercuri.

Timp de mai bine de un deceniu, între 2000 şi 2011, Aleksei Kudrin a fost ministru de Finanţe al Rusiei, un post foarte influent, şi, deşi a avut legături strânse cu Vladimir Putin, şi-a păstrat un profil relativ echidistant în rolul său actual de şef al Camerei de Audit, organismul care supraveghează cheltuielile publice din Rusia, echivalentul unei Curţi de Conturi.

Săptămâna trecută, într-o întâlnire care a avut loc seara târziu, Kudrin şi Putin au discutat despre viitorul Yandex, au declarat pentru Reuters trei persoane familiarizate cu această chestiune. Sursele au declarat că se aşteaptă ca Aleksei Kudrin să preia un rol în cadrul companiei, care tot săptămâna trecută a anunţat că analizează o posibilă revizuire radicală a modului de organizare, ce ar putea duce la o separare de compania-mamă olandeză, vânzând majoritatea serviciilor din Rusia şi preluând unele unităţi de afaceri cu orientare internaţională.

Yandex, adesea supranumit „Google-ul Rusiei”, domină pieţele de căutare online şi serviciile de ride-hailing (de tip Uber – n.r.) din Rusia, dar compania a fost supusă unor presiuni tot mai mari de când Moscova a început operaţiunea sa militară „specială” în Ucraina. Yandex a vândut mai multe departamente considerate sensibile din punct de vedere politic – cum ar fi serviciul său de ştiri – către rivalul VK, controlat de stat.

Greșeala pentru care o tânără a plătit cu viața. Totul s-a întâmplat când a crezut că a deschis ușa toaletei, într-o cameră de hotel
Articolul anterior
Familiile rușilor trimiși să lupte în Ucraina primesc câte o oaie de la stat
Articolul următor