Declarațiile uluitoare ale lui Lukașenko: ,,L-am tratat pe Zelenski ca pe propriul meu copil”

Președintele belarus Alexandr Lukașenko, aliatul lui Putin, a declarat sâmbătă, 5 noiembrie că Ucraina nu este un stat independent și că l-a trata pe Zelenski ca pe ”propriul său copil”.

”Ați văzut poziția mea privind Ucraina. Am făcut destule. Și primul care a introdus sancțiuni împotriva noastră a fost Kievul, Volodimir Zelenski. Pe care l-am tratat ca pe propriul meu copil. (…)

Dar (n. r. ucrainenii) au impus sancțiuni împotriva noastră. De ce? Pentru că (n.r. ucrainenii) nu sunt independenți. Americanii le-au dat ordine și ei au început să impună sancțiuni.

Au închis cerul. De ce sunt supărați pe mine?

Noi punem în practică acordurile cu Rusia”, a afirmat președintele din Belarus într-un discurs public.

Lukașenko a mai precizat că nu vrea să trimită soldați în Ucraina doar dacă atacă teritoriul belarus.

sursa

Așa arată copiii supermodelului Heidi Klum și ai cântărețului Seal

S-au logodit în decembrie 2004 și s-au căsătorit în mai 2005. Iar la moment cuplul are trei copii împreună. Înainte de a se căsători au fost împreună timp de 9 ani . Cântărețul a adoptat-o și pe fiica pe care top-modelul german o are dintr-o relație anterioară cu Flavio Briatore.

Helen Samuel, în vârstă de 15 ani, dorește să devină model ca și mama sa. Helen consideră că Seal este adevăratul său tată.

Lou Samuel, în vârstă de 10 ani, este adorată de toți, fiind mezina.

Henry și Johan Samuel. Fiii lor au 13 și 14 ani. Sunt aproape mereu împreună, având aceleași interese. Băieții sunt energici și iubesc sportul.

După 9 ani de căsnicie Seal și Heidi s-au despărțit. Cu câțiva ani mai târziu Heidi s-a căsătorit a treia oară.Copiii locuiesc împreună cu mama lor. Tatăl îi vizitează periodic, dar nu o face prea des din cauza programului său foarte încărcat.

Maia Sandu, premiată de un ONG american alături de Zelenski și alți oficiali

Președinta țării, Maia Sandu, a primit premiul pentru democrație „Madeleine K. Albright”, oferit de către Institutul Național pentru Democrație din Statele Unite, scrie realitatea.md.

Acest premiu a fost acordat șefei țării noastre alături de președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, președinta Slovaciei, Zuzana Čaputová, și prim-ministra Lituaniei, Ingrida Simonyte.

Premiul le-a fost acordat conducătorilor acestor țări „datorită eforturile lor în promovarea și protejarea democrației în țările lor și în regiune”.

Amintim că șefa statului efectuează în aceste zile o nouă vizită de lucru în SUA, unde are planificate întrevederi cu oficiali americani.

În cadrul vizitei de lucru, Maia Sandu a avut întrevderi cu administratoarea Agenției pentru Dezvoltare Internațională a SUA (USAID), Samantha Power, președinta Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, Nancy Pelosi, și directoarea generală a Fondului Monetar Internațional, Kristalina Georgieva.

De asemenea, Maia Sandu a mai avut întrevederi și cu membrul Comitetului pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, Michael McCaul.

Președinta țării, Maia Sandu, a avut o întrevedere și cu cetățenii din diaspora.

Maia Sandu rostit și un discurs la Conferința Internațională Anticorupție 2022 de la Washington.

Radu Sîrbu au lansat o piesă alături de soție și cei 3 copii!

Sianna & Radu Sîrbu au pregătit o imensă surpriză de sărbători pentru  publicul lor.Este prima dată când artiștii lansează o piesă alături de toți copiii lor, de la mic la mare: David- Nicolas (6ani), Eva-Maria (9 ani) și Anastasia-Dalia (17 ani).

Întitulată „Lângă ai tăi„,  piesa vine cu un sound dansant și jucăuș cu influențe Pop-Dance, transmițând un mesaj pozitiv în care se poate regăsi fiecare dintre noi: ORIUNDE TE-AI AFLA ÎN LUMEA ACEASTA, TOT MAI BINE E ACASĂ  #LangaAiTai”.

Versurile piesei, scrise de Sianna, exprimă cel mai bine sentimentul de dor, de  AI TĂI, atunci când ești plecat în lumea mare, iar interpretarea copiilor îți transmite dulceață pură a copilăriei și te face să retrăiești emoțiile sărbătorilor de iarnă  atunci când toată familia se adună la masa festivă.
Fetele familiei Anastasia-Dalia și Eva-Maria nu sunt la prima piesă, de-a lungul anilor ele au adunat deja în portofoliu câteva piese și colaborări cu milioane de vizualizări și ascultări.Eva-Maria a colaborat cu Cezar Stratan pentru piesă “Altădată” care este milionară în vizualizări pe YouTube. Iar pentru mezinul familiei David-Nicolas piesa “Lângă Ai Tăi” reprezintă  debutul său artistic!

Radu Sîrbu : Mulți m-au întrebat dacă îmi doresc că picii noștri să ne calce pe urme, însă chiar dacă toți copiii noștri sunt pasionați de tot ce înseamnă creație, arta frumosului, și fac școală de muzică pe lângă școală generală, eu nu mi-am propus neapărat acest lucru. Vreau ca ei să-și croiască singuri drumul și să-și descopere singuri pasiunile, iar eu îi voi susține în orice domeniu își vor alege ei, fie că e muzică, IT sau orice altceva. Însă că obiectiv îmi doresc mult să le transmit  arta  muzicii,  pentru cultură lor generală.
Producția piesei “Lângă ai tăi” a fost o experiență de neuitat! Cu toții ne-am implicat și am muncit mult  at
ât în studio cât și la repetiții, drept dovadă rezultatul este pe măsura așteptărilor, iar picii sunt încântați de piesă și o fredonează cu orice ocazie.”

Sianna„Piesă această transmite nu doar cuvinte dar și o energie debordantă cum rar mai găsești în piesele din zilele noastre. Copiii au ceva magic în vocile lor, și nu mă refer la octave ci la simplitatea, naivitatea și fericirea pe care o transmit prin interpretare. Este una din piesele mele preferate din cele peste 200 de piese scrise în ultimii ani și sigur motivul sunt cei 3 pitici care au pus magie în fiecare vers. Sper să simțiți asta  când savurați piesa lângă oamenii dragi.”

Piesa se poate asculta pe toate platformele digitale iar pe YouTube se pot vedea și imaginile din culisele ședinței de Crăciun și savura atmosfera familie Sîrbu în formulă completă.

Etnicii sârbi demisionează în masă din instituţiile publice din Kosovo
Articolul anterior
Paula Seling a transmis un mesaj în urma zvonurilor că ar fi divorțat
Articolul următor