Descoperire macabră într-un lac din Capitală

 Cadavrul unui bărbat a fost descoperit în apele unui lac din sectorul Botanica al Capitalei. Poliția cere ajutorul oamenilor pentru a stabili identitatea.

Inspectoratul de Poliție Botanica solicită ajutorul cetățenilor în identificare unui bărbat. Corpul neânsuflețit al acestuia a fost depistat la data de 16 august, în lacul ”Muzeul Satului” amplasat pe bd. Dacia, mun. Chișinău. La examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate pe suprafața corpului, scrie echipa.md.

Semnalmente: vârsta cuprinsă între 18-40 de ani, înălțimea 175 cm, păr negru, corpolență medie, lipsește un dinte din partea stângă de jos.

Îmbrăcat: blugi de culoare albastră, cămașă în carouri de culoare verde combinat cu negru, maiou negru, centură de culoare neagră cu inscripție de culoare deschisă “NWF1978”, ghete de culoare cafenie mărimea 40 cm.

În context, Poliția se adresează tuturor cetăţenilor care dispun de informații privind identificarea cadavrului, să sune la numărul de telefon: 079 096 162

Ana Cernicova și Amelia despre cum “fură” hainele una de la alta și gusturile vestimentare
Articolul anterior
Actrița Scarlett Johansson a născut
Articolul următor