Brandul național Vinul Moldovei vă invită la ,,O seară fetească”, un eveniment cu degustare, muzică și rafinament, dedicat vinurilor autohtone!

Pe 20 iulie, sunteți așteptat la o seară dedicată celor mai de preț comori ale pământului moldovenesc – fetelor și vinurilor autohtone! Agenția PRofile și hotelul Jolly Alon organizează Gala Vinurilor din soiuri autohtone ”O Seară Fetească”, sub egida Oficiului Național al Viei și Vinului și brandului național Vinul Moldovei. Veți avea parte de o degustare prezentată de somelieri, de muzică bună într-un anturaj select și alte surprize.

separator

Evenimentul vine să promoveze vinurile din soiuri autohtone. În cadrul acestuia, vor fi degustate 1000 de sticle cu vin produs exclusiv din cele patru tipuri de struguri autohtone.

Totodată, va fi organizat și un concert-prezentare, unde patru dintre cele mai distinse voci din Moldova – Geta Burlacu (Rara Neagră), Laura Bodorin (Feteasca Albă), Cristina Scarlat (Feteasca Regală), Iulia Panici (Feteasca Neagră) – vor prezenta fiecare soi de viță de vie, redând, prin notele muzicale, nuanțele de gust ale acestor vinuri.

În cadrul galei va fi organizată și o degustare ghidată de somelieri. Gazda evenimentului este Mihaela Strâmbeanu.

Biletele pentru eveniment costă 350 de lei și pot fi achiziționate la recepția hotelului Jolly Alon, în Vinoteca Wine.md și online, pe site-ul Afisha.md.

Un scafandru a murit în timp ce ducea oxigen şi provizii copiilor din Thailanda, rămași captivi într-o peșteră
Articolul anterior
Un copil de 10 luni era să se sufoce, după ce a fost lăsat singur în mașina încinsă de soare
Articolul următor
Alte articole interesante