Delia și-a luat mare țeapă la concertul lui Beyonce din Polonia: ,,Voiam să vă spun să aveți mare grijă”

Delia, una dintre cele mai de succes artiste din România, a avut parte de o experiență neplăcută cu mega-concertul din Polonia al lui Beyonce. Pentru că voia să o vadă la ultimul concert din turneul european, Delia a cumpărat biletele de pe un site de revânzări, dar surpriza a fost mare. 

Motivul real pentru care Delia nu își dorește să facă copii: „E plină  planeta de noi”

Artista a descoperit chiar la fața locului că aceleași biletele fuseseră vândute de două ori. Din fericire, ea a reușit să intre la concertul lui Beyonce.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete (…), că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine.

Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, a spus Delia pe Instagram, potrivit realitatea.net.

Ce mesaj i-a transmis Andreea Marin iubitului ei, de ziua de naștere: Fotografiile au atras atenția tuturor
Articolul anterior
Un bărbat abandonat într-o cabină de telefon la doar șase zile de viață a aflat, după 60 de ani, cine sunt părinții lui
Articolul următor