Delimano prezintă noul set de vase FiveStar Legend și oferă 2 cadouri! Fii tu norocosul!

A devenit deja o frumoasă tradiție ca Delimano să te bucure cu surprize minunate și să-ți ofere tot ce este mai bun. Pentru că meriți, pentru că ești clientul fidel și pentru că tot ceea ce înseamnă 5 Stele este destinat pentru tine – clientul Delimano!

separator

De data aceasta îți prezentăm o nouă legendă – Gama de vase Delimano FiveStar Legend. Noile accesorii menite să-ți lărgească orizonturile tale culinare. Deoarece Delimano înseamnă calitate de 5 Stele, iar tu, cumpărătorul fidel ai frâu liber pentru a beneficia de minunatele proprietăți ale acestor vase. Savurează zilnic mese de 5 Stele! Probabil te întrebi în acest moment: „Ce reprezintă noua linie de vase FiveStar Legend?”. Îți răspundem la această întrebare cu mare drag:

Noua gamă de vase este dotată cu un înveliș antiaderent revoluționar. Acum aceasta este alcătuita din 8 straturi, acoperire Quantanium® și consolidată cu 5 cele mai puternice elemente de pe Pământ. Particule de diamant, titan, piatră naturală și argint se amestecă cu apă pur ecologică, formând un strat aproape indistructibil și durabil.

Veselă eficientă din punct de vedere energetic

Îți permite să obții rezultate excelente chiar și la cea mai mică temperatură

Tehnologii ecologice

✔ La momentul actual la producerea vaselor se utilizează cu 80% mai puțină apă

✔ Ambalajul este fabricat din materiale 70% reutilizabile

Nivelul de utilizare a apei în producerea veselei Delimano (R) este cu 80% mai mic în comparație cu cel din anul 2018. Astfel, de-acum încolo ne putem folosi de veselă de calitate superioară fără a dăuna mediului înconjurător.

De ce merită să optați pentru gama de vase Delimano FiveStar Legend:

✔ Cele mai bune proprietăți antiaderente și curățare ușoară;

✔ Materiale rezistente la zgârâieturi;

✔ Cea mai bună combinație de materiale;

✔ Cele mai bune caracteristici culinare;

✔ Verificarea calității tuturor componentelor;

✔ Materiale inofensive pentru mediul înconjurător (ECO);

✔ Materiale 100% reutilizabile;

✔ Controlul în detalii a calității produsului finit

Setul FiveStar Legend Daily

Probabil că în bucătăria fiecărei gospodine sunt vase pe care le utilizează în fiecare zi. Astfel, primul set din gama FiveStar Legend – Daily este conceput pentru a fi utilizat zilnic. Pentru a vă ușura procesul de pregătire a hranei am inclus aici o tigaie, o tavă rotundă, precum și o cratiță pentru sosuri și un tocător ce vă sunt oferite drept CADOU la procurarea acestui set. Dacă doriți să prăjiți ochiuri, să fierbeți rapid un terci sau să coaceți seara o prăjitură delicioasă, aveți la dispoziție tot ce vă trebuie. Cu efort minim obțineți rezultate maxime!

5 Stele în bucătăria ta absolut Gratuit

Pentru a prezenta cât se poate de memorabil noul produs, Delimano a decis să organizeze un Concurs pe pagina de Facebook și unul pe pagina de Instagram. Ceea ce înseamnă că în cel mai scurt timp în bucătăria a 2 norocoși își va face loc un nou membru – setul Delimano FiveStar Legend Daily. Fiți pe fir și urmăriți-ne zilnic, ca să nu ratați șansa de a deține unul dintre cele mai așteptate produse Delimano.

Dacă îți dorești și tu în fiecare zi să ai parte de o masă de 5 Stele trebuie doar să accesezi pagina www.delimano.md,  să apelezi la numărul 022 264 195 sau să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara. Shopping plăcut!

Autoritățile au decis! Fără cotețe în Capitală
Articolul anterior
Un bărbat din Glodeni, suspect de coronavirus, internat forțat în spital cu intervenția poliției
Articolul următor
Alte articole interesante