Delimano vă prezintă – Blenderul cu mixare în vid Multifresh!

După cum bine știți, deja este o tradiție frumoasă ca Delimano să vă bucure cu produse noi, dar, cel mai important, cu produse de calitate. În această primăvară vă prezentăm noua vedetă Delimano – Blenderul cu mixare în vid Multifresh. Acesta este gata să facă revoluție în bucătăria dumnevoastră și să vă ajute să adoptați un mod de viață sănătos.

separator

Ce este Delimano Multifresh?

Se știe că, după tăiere, fructele și legumele se oxidează, fapt ce conduce la schimbarea culorii, gustului, texturii și a valorilor nutritive, dat fiind faptul că vitaminele și mineralele dispar. Blenderul cu mixare în vid Delimano Multifresh este echipat cu un sistem automat de eliminare a aerului, înainte de începerea procesului de mixare, astfel, smoothie-urile, sucurile și alte băuturi nutritive vor fi mereu proaspete, delicioase și bogate în vitamine, o perioada mai lungă de timp.

Dispozitiv multifuncțional 5 în 1

  1. Mixare în vid – pentru obținerea unui smoothie cremos
  2. Vidare – pentru păstrarea alimentelor
  3. Prepararea supelor – supe bogate în vitamine în doar 20 de minute
  4. Măcinare – pentru boabe de cafea, zahăr pudră și multe altele
  5. Mixare – pentru înghețată, dressing-uri, sosuri, unt de arahide și multe altele

Smoothie-uri cu mult mai bogate în vitamine

Testele științifice demonstrează că în smoothie-urile preparate în Delimano Multifresh, nivelul de vitamine și minerale este mult mai mare, în comparatie cu băuturile preparate într-un blender obișnuit: cu 38% mai mult vitamina A, cu 114% mai mult vitamina E și cu 27% mai mult vitamina C.

Refresh în 21 de zile

Pentru că acest dispozitiv este menit să vă ajute să adoptați un mod sănătos de viață, Delimano v-a pregătit și o carte cu rețete. Aici veți găsi idei simple, sănătoase și gustoase pentru 4 mese diferite, în fiecare zi. O puteți descărca gratuit și aveți acces la peste 80 de rețete.

Grăbiți-vă să achiziționați această bijuterie culinară. Bucătăria dumnevoastră merită acest minunat Cadou.

Tot ce trebuie să faceți pentru a avea acest dispozitiv este să accesați această pagină http://links.delimano.md/c/20110408   sau să sunați la numărul de telefon 022 264 195. Mai mult, Livrările sunt Gratuite pe tot teritoriul țării, direct la ușa dumnevoastră. Nu ezitați să-l procurați!

Coronavirus: 128 de bolnavi sunt în stare gravă. 7 pacienți au fost externați
Articolul anterior
O secție a SCR a fost închisă. Un medic și doi pacienți, depistați pozitiv cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante