Demi Lovato a primit un inel de logodnă de 2,5 milioane de dolari. Cum arată bijuteria

În urmă cu câteva săptămâni, Demi Lovato a anunțat că a fost cerută de soție de Max Ehrich. Vestea i-a luat prin surprindere pe fanii artistei, ținând cont că cei doi sunt împreună doar de câteva luni, însă se pare că relația lor este foarte puternică.

separator

Max Ehrich, în vârstă de 29 de ani, care a jucat în serialul ,,Tânăr și neliniștit”, a pus marea întrebare în Malibu, cerând-o de soție pe Demi, în genunchi, cu un impresionant inel cu diamant, semnat de bijutierul starurilor Peter Marco.

Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Malibu, acolo unde au luat cina, iar fotografii nu au ratat ocazia de a poza inelul evaluat la aproximativ 2,5 milioane de dolari.

”Mi-am dat seama că te iubesc din prima clipă în care te-am cunoscut. A fost ceva ce nu pot explica cuiva care nu a simțit pe pielea lui dar, din fericire, și tu ai simțit la fel… Nu m-am simțit niciodată iubită în acest fel, necondiționat, în viața mea (doar de către părinți) cu defecte, cu tot”, a scris Demi pe contul de Instagram la momentul cererii în căsătorie, conform protv.ro.

Produsele potrivite pentru curățarea profundă și delicată a tenului pe timpul verii
Articolul anterior
O cafenea foloseşte ursuleţi de pluş pentru menţinerea distanţării sociale
Articolul următor
Alte articole interesante