Departe de frică și coronavirus! Natalia Gordienko și fiul ei se bucură de o vacanță frumoasă în Turcia

Chiar dacă e alertă de pandemie, Natalia Gordienko și fiul ei, Christian, nu au omis vacanța mult așteptată de vară. În acest sezon estival, interpreta a ales să își reîncarce bateriile pe litoralul turcesc. Natalia și Christian sunt într-o formă maximă, se bucură de soare și aerul maritim, iar priveliștile minunate și serviciile oferite ca la carte i-au făcut să uite de coronavirus pentru o perioadă.

separator
Potrivit interpretei, măsurile de siguranță sunt respectate cu strictețe, astfel încât fiecare oaspete să se simtă protejat și să poată savura sejurul la mare. Natalia a dezvăluit câteva detalii pe pagina sa de facebook, despre modul în care sunt organizate serviciile:

,,Pentru cei care nu îndrăznesc, va fi util să aflați:

La aeroport. Distanța socială și măsurile de dezinfectare au fost respectate cu strictete peste tot. În niciun caz nu trebuie să scoți masca, este mai bine să ai mai multe măști cu tine. Temperatura a fost măsurată doar în Moldova. În avion nu a fost servită mâncare, doar apă. Asigurarea medicală a fost achiziționată ca de obicei, dar și separat pentru covid.

La hotel. Am fost întâmpinați de un manager și ajutați la check-in. Camera era sterilă, chiar și aparatul de cafea era ambalat separat în celofan cu inscripția: dezinfectată. De asemenea, mănuși și măști au fost atașate la produsele de igienă de unică folosință. Personalul este obligat să lucreze cu măști, oaspeții pot să nu le poarte.

Plaja și piscinele sunt deschise.  Totul funcționează în mod obișnuit pentru all inclusive. Accesul la alimente și băuturi, în apă, nu este o problemă. Șezlongurile sunt așezate la o distanță normală și sunt, de asemenea, dezinfectate. 😊

În hotelul nostru, fiecare restaurant are un meniu care poate fi citit de la telefon folosind un cod QR. Astfel, reduc contactul cu obiectele și evită mulțimile de oameni în fața afișajelor de mâncare: vă aduc totul. Gustările și fructele sunt așezate în porții, mesele sunt aranjate la o distanță mai mare decât de obicei.

Atmosfera este excelentă. Vremea este caldă, apa este superba. Nu se întâmplă nimic groaznic. În fiecare seară urmărim show-uri frumoase și participăm activ la toate. Divertismentul pentru copii este, ca întotdeauna, la nivel.

Cred că nu va fi nicio senzație. Turcia, ca de obicei, știe să primească oaspeți și să se adapteze la condițiile actuale și încă o face la un nivel ridicat. Simte-te liber! Dar amintiți-vă că totul depinde întotdeauna doar de noi! Respectând măsurile de siguranță, riscați cel mai puțin să vă îmbolnăviți. ⠀
Christie și cu mine îți dorim sănătate și oportunitatea de a te odihni minunat! ❤️”, a declarat interpreta.

13 moldoveni infectați cu Coronavirus, au murit în ultimele 24 de ore. Bilanțul urcă la 707 victime
Articolul anterior
Andreea Esca, acuzată că ar fi luat bani pentru a spune că a fost bolnavă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante