Deputata moldoveancă care a fost surprinsă cu un inel fabulos de circa 10 mii de dolari

Fotografia unei deputate din țara noastră a stârnit discuții aprinse, după ce a fost publicată pe o rețea de socializare. Obiectul discuției este inelul fabulos care ar valora circa 10 mii de dolari. Deputata susține că a primit bijuteria drept cadou și nu ascunde acest fapt.

Este vorba despre un inel, de la Boucheron care costă aproape 10.000 de dolari.

Solicitată pentru o reacție, deputata Marina Tauber a confirmat pentru unimedia.info că este un inel original care l-a primit cadou, iar acest fapt este indicat și în declarația de avere.

„Da, coincide și da e un inel scump nu doar după preț, dar în primul rând inimii mele, pe care l-am primit cadou. 

De la cine și în ce context, cred ca nu voi comenta, și sper ca o să mă înțelegeți, pentru că vorbim despre lucruri ce țin strict de viața mea privată. 

De altfel, eu m-am străduit să trec și cadourile pe care le-am primit în declarația de avere și interese. Deci acest inel a fost inclus în declarația mea”, -a spus deputata.

Potrivit declarației de avere a deputatei din 2020, aceasta a primit în 2020, un set de cercei și inel Boucheron, cu o valoarea estimată de 6 mii euro.  Printre alte cadouri primite se numără și o pereche de cercei Van Cleef și un ceas Rolex.

În Moldova, scad decesele provocate de Covid-19. Bilanțul din ultimele 24 de ore
Articolul anterior
Spania elimină definitiv starea de urgență și anunță relaxarea restricțiilor
Articolul următor
Alte articole interesante