Desenul animat „Aripi”, produs în Moldova, poate fi vizionat în mediul online

Desenul animat „Aripi”, creat de către studioul de animație al companiei Simpals, este accesibil publicului larg, pe internet.

separator
Filmulețul „Aripi” a participat la festivaluri internaționale de film din America, Canada, Franța, Croația, Anglia, Puerto Rico, România, Bosnia și Herțegovina etc, și a adus acasă diferite premii, cel mai important fiind premiul ,,Cel mai bun proiect VR și câștigătorul premiului „VR-AWARDS”, concurând cu lucrările studiourilor de animație cu renume mondial Walt Disney Animation Studios, Baobab Studios și Fable Studio”.

Desenul animat „ARIPI” este un proiect de animație unic pentru Republica Moldova și toată Europa de Est. Acesta este primul desen animat pentru realitatea virtuală (VR).

,,Ne bucurăm sincer să vă prezentăm desenul animat, despre care s-a vorbit atât de mult în ultimele luni. Desenul, care este mai mult decât un desen animat pentru studioul nostru, a apărut astăzi în domeniul public și este disponibil (în sfârșit!) Pentru vizionare 🙂 La festivaluri tuturor le-a plăcut, au adus peste 10 victorii în Moldova, iar acum îl lansăm pentru cele mai severe (și cele mai important pentru noi!) „festival” – pentru toți, spectatorii 🙂. ARIPI – un desen animat cu dăruire. Regizorul Dmitri Voloșin a dedicat desenul animat prietenului său dispărut fără veste- Iurii Borodai. Sperăm cu adevărat să vă placă desenul animat 🙂 În plus, pe canal este disponibil în două versiuni simultan: pentru vizualizare normală și pentru vizualizare în ochelari VR”, menționează echipa de creație.

ARIPI este o poveste despre un astronaut care, de copil, visa să zboare și să fie liber. Și acum se pare că zboară pe cer, dar, de fapt, este blocat în capsula unei nave spațiale. Într-o zi, problemele minore duc la probleme mai mari, ceea ce face ca nava spațială să piardă controlul și să se prăbușească pe Pământ. Acum, astronautul ar trebui să răspândească din nou aripile viselor sale și să revină în copilărie.

Iată care sunt cele mai așteptate filme ale anului 2020
Articolul anterior
În Ucraina, aproximativ 600 de parohii au trecut la biserica ortodoxă ucraineană
Articolul următor
Alte articole interesante