Desfigurată de botox. Şi-a îngrozit fanii la ultimul concert

implant_botox_madonna_49963300Madonna a şocat din nou la un concert de caritate care a avut loc în weekend în capitala Marii Britanii.

separator

Artista şi-a făcut apariţia cu părul dat pe spate și cu faţa mai umflată decât de obicei. Remarcabil pentru vârsta ei, 54 de ani, Madonna nu avea nici o urma de riduri, ceea ce ia făcut pe toţi să se gândească că Madonna tocmai ce şi-ar fi injectat botox.

Fotografiile de la eveniment stau mărturie în acest sens. O simplă comparaţie cu look-ul ei din urmă cu o lună lasă loc interpretărilor cum că Madonna şi-ar fi făcut ceva la faţă.

madonna_botox_33541300
madonna___tinerete__fara_batranete_nu_exista_85712100

Un polițist de 26 de ani din Capitală a ars de viu într-un accident rutier

Un angajat al INSP, patrulare Buiucani, în vârstă de 26 de ani, a ars de viu după ce s-a răsturnat cu automobilul, în weekend, în proximitatea localității Dobrogea.

Natalia Stati, ofițer de presă din cadrul Poliției Capitalei, a declarat pentru www.stiri.md că, în data de 25 septembrie 2022, la ora 01:40, Secția documentare accidente rutiere din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău a fost sesizată despre comiterea unui accident rutier produs în satul Dobrogea, municipiul Chișinău.

La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al Secției documentare accidente rutiere al DP mun. Chișinău. Ulterior, polițiștii au stabilit că automobilul Dacia a derapat de pe traseu și s-a lovit într-un pilon electric.

În urma impactului, automobilul a luat foc, iar în interior a fost depistat conducătorul decedat. 

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 26 de ani.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Tânărul a activat în cadrul INSP și că astăzi a fost condus pe ultimul drum.

S-a scumpit cu 30% căldura livrată în mod centralizat pentru consumatorii din țară. Noile prețuri intră în vigoare la 1 octombrie

Termoelectrica și CET-Nord au cerut ANRE majorarea tarifului pentru energia termică livrată consumatorilor pentru anul 2022.

Tariful pentru consumatorii din Capitală a fost cerut la 2.931 de lei/Gcal, transmite Unimedia.info.

Mai jos, solicitarea făcută de Termoelectrica.

Tariful la căldură s-a scumpit. ANRE a aprobat un preț de 2.854 de lei/Gcal pentru consumatorii Termoelectrica și 3.052 lei/Gcal, pentru CET-Nord. Noile prețuri intră în vigoare la 1 octombrie.

Astfel, tariful crește cu peste 750 de lei/Gcal.

ANRE a aprobat un tarif mai mic decât cel solicitat de companii.

Până în prezent, tariful pentru căldură este de 2.169 de lei/Gcal fără TVA. Ultima majorare a fost aprobată în ianuarie curent.

O solicitare de majorare a tarifului a fost expediată și în iulie curent.

Institutul Economic German: Germania se îndreaptă spre recesiune

Institutul Economic German a avertizat marţi că Germania se îndreaptă spre recesiune, urmând să înregistreze anul acesta o creştere a PIB-ului de numai 1,25%, pentru ca anul viitor PIB-ul să scadă cu 1,75%.

Institutul Economic German: Germania se îndreaptă spre recesiune

”Totul indică spre o precipitare necontrolată a Germaniei către recesiune”, semnalează directorul IW, Michael Huther, într-un comunicat în care adaugă că statul trebuie acum să facă un mare efort şi să ia măsuri ”înainte de a fi prea târziu”, transmite digi24.ro.

El a apreciat că măsurile luate până în prezent pentru ajutorarea consumatorilor sunt ”importante”, dar a subliniat că ”guvernul nu trebuie să uite companiile care se văd depăşite de costurile ridicate ale energiei”, iar acestea ”au nevoie de un sprijin mai larg şi, ”dacă va fi nevoie, va trebui să fie menţinută suspendarea frânei datoriilor”, prevedere constituţională ce impune guvernului federal german să nu contracteze împrumuturi anuale care să depăşească 0,35% din PIB.

Potrivit Institutului Economic German, în plus faţă de efectele pandemiei COVID-19 Germania se confruntă acum cu o criză energetică rezultată în urma războiului din Ucraina, în timp ce inflaţia ridicată afectează deopotrivă companiile şi populaţia.

Energia nu doar că a devenit extrem de scumpă, dar nici nu poate fi garantată pentru companii iarna aceasta, iar multe sectoare nu ştiu dacă în lunile următoare vor avea suficiente materii prime şi produse intermediare.

În acest timp, cererea scade, întrucât din cauza inflaţiei mulţi cetăţeni germani renunţă la unele achiziţii, inflaţia prognozată de IW în Germania pentru anul în curs fiind de circa 8%, iar pentru anul viitor de cel puţin 5%.

De asemenea, pandemia COVID-19 continuă să producă efecte negative asupra economiei, cu procese de producţie şi lanţuri de aprovizionare internaţionale în continuare perturbate.

Rata şomajului este de numai 5,25%, iar anul viitor ar urma să crească la circa 5,75%, dar în multe sectoare există un deficit de mii de lucrători calificaţi, ceea ce face ca perspectivele economice să fie şi mai sumbre, semnalează IW.

Economia mondială va creşte, conform prognozei acestui institut, cu 2,75% anul acesta, iar anul viitor cu numai 2%, resimţind efectele costurilor energetice ridicate, problemele de aprovizionare şi incertitudinile globale.

Își spun adio după 3 ani de căsătorie?
Articolul anterior
Karl Lagerfeld o vrea de soție pe… pisica lui!
Articolul următor