Designerul Cătălin Botezatu, operat de urgență în Turcia: ,,Am trecut pe lângă moarte. Am oprit cancerul”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale, în urma căreia i-a fost îndepărtată o tumoră canceroasă, un neoplasm mucinos. Intervenția a avut loc săptămâna aceasta în Turcia, într-o clinică din Istanbul. Designerul a trecut prin momente grele, însă acum își asigură fanii că se simte bine și urmează etapa de recuperare.

separator
Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie locală.

„M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul”, a declarat designerul pentru Teo Show.

„Operația a durat aproximativ șase ore, timp în care i-au scos jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermica, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Cătălin e la terapie intensivă acum. Acolo o să petreacă următoarele ore. Medicii au spus că operația a fost un succes, dar acum el trebuie să se recupereze. Din câte am înțeles, Cătălin este lucid și comunică cu doctorii care îl supraveghează”, a declarat o sursă din anturajul lui Botezatu, pentru Cancan.

În urmă cu puțin timp, medici au decis să îl opereze în regim de urgență pe designer după ce i-au descoperit o tumoare la colon.

Mai mult, designerul se chinuie încă din 2015 cu inima, având montate și cinci stenturi până în prezent.

sursa

Plante care ajută în afecțiunile glandei tiroide
Articolul anterior
Cererea tinerei, care acuză un profesor universitar de hărțuire sexuală, a fost respinsă de instanță
Articolul următor
Alte articole interesante