Despre despărțire și afaceri! Tatăl copilului Nataliei Gordienko, dezvăluiri făcute într-o emisiune

Omul de afaceri Ceslav Ciuhrii a vorbit în cadrul unui interviu pentru Dorin Galben despre copilul cu Natalia Gordienko, șantajul după nașterea lui Christian și care a fost motivul despărțirii de artistă.

Cei doi au fost împreună timp de un an, „o relație scurtă dar intensă” și „niciodată nu au ascuns că sunt împreună”, a declarat acesta, conform shok.md.

Potrivit lui Ciuhrii,  decizia de a divorța a fost luată de comun acord. „Ea a venit cu inițiativă și eu nu am oprit-o”, a menționat acesta. „Cristian este băiatul meu. Relația a apărut dintr-o scânteie. În acea perioadă eram divorțat. Mulți au acuzat-o pe Natalia că s-a băgat în altă familie, nu este adevărat. 

Acea relație a apărut mult mai târziu, pentru că ea era căsătorită, noi eram prieteni. Relația noastră nu a durat foarte mult, a fost una foarte intensă și din care s-a născut Cristian. El a fost făcut din dragoste și mă face fericit.

Nu pot să spun exact motivul despărțirii noastre. Acea perioadă în care am fost împreună a fost foarte intensă, la emoții și dragoste”, a spus acesta.

Ceslav Ciuhrii a dezvăluit că sarcina interpretei a fost neașteptată: A fost un șoc pentru mine, pentru că doar începusem abia să avem o relație. Vorbim de o relație de o lună. 

Noi suntem obișnuiți de fapt, atunci când ai o relație să treacă o perioadă, așa cum am avut eu în căsnicia mea anterioară, 5-6 ani ca să te cunoști și după aceasta să te decizi ca să ai un copil. La noi s-a întâmplat foarte repede, așa a fost să fie.

A fost cu Natalia pe toată perioada sarcinii. Interpreta a născut în Franța. Întrebat cum e să fii într-o relație cu o artistă, acesta a spus că e foarte complicat.

„E dificil în primul rând să ieși pe stradă, să te plimbi, pentru că toată lumea se uite la tine cum ești îmbrăcat, te simți într-un fel parcă ești urmărit. Cele mai plăcute momente au fost atunci când călătoream în afara țări, unde nimeni nu te cunoaște”, spune omul de afaceri.

I-am dat posibilitatea să fie un om liber, doar că noi suntem diferiți și de aceasta nu a mers relația. Natalia este artist, este un om impulsiv și foarte emotivă, eu sunt calm și nu pot să-mi exprim tot timpul emoțiile. Pentru mine e dificil. Într-o relație dragostea trebuie să fie tot timpul alimentată și tu să ai grijă, să nu fie afectată de unele acțiuni. 

Eu sunt sigur că așa cum eu o iubesc pe Natalia, mă iubește și dânsa, pentru că dragostea nu dispare, ea se transformă în altceva. Eu am simțit că ea mă iubește, deseori o surprind cum se uite la mine când mă joc cu Cristian, o văd cât de fericită e când ne vede împreună”.

„N-am încercat să ascundem această relație. Niciodată n-am infirmat atunci când am fost întrebat. Am fost chiar surprins atunci când s-a născut Cristian, mi-a scris cineva că are o informație confidențială și dacă voi da o sumă de bani, nu o să facă public că sunt tatăl copilului Nataliei. 

I-am spus să-i dea drumul. A fost chiar foarte ciudat. Nu a fost o sumă mare, 1000 euro. Se vede că au fost niște studenți care au vrut să câștige ușor bani”.

Obține rapid și avantajos un credit de până la 400 000 de lei cu rată fixă

Ai planuri să sporești confortul personal sau al familiei? Îți dorești o vacanță de vis, o mașină sau pur și simplu ai nevoie urgentă de bani? Ca să nu rămâi depășit de situații neprevăzute, Moldindconbank îți vine în ajutor cu un credit pentru nevoi personale foarte avantajos.

Acum ai finanțare rapidă pentru orice necesități, în sumă de la 5 000 de lei și până la 400 000 de lei, pe un termen de până la 60 de luni, fără gaj.

Iar dacă îți faci griji să nu fii copleșit de plăți, să știi că rata pentru creditul de nevoi personale este fixă, de la 12,5% (DAE 13,25%). Acest lucru înseamnă că din start îți poți planifica bugetul și că nu vei avea costuri suplimentare. Mai ales că pentru acest produs avem zero comision de acordare și administrare.

De exemplu, dacă optezi pentru un credit în sumă de 100 000 de lei, pe un termen de 60 de luni, rata lunată va fi de 2 249 de lei, aceeași pe toată durata contractului. Valoarea totală rambursată va constitui 134 987,63 lei. Creditul poate fi utilizat și pentru refinanțarea împrumuturilor existente de la alte instituții financiare.

Produsele de credit de la Moldindconbank sunt o metodă sigură și de încredere pentru a finanța cele mai îndrăznețe planuri și pentru a-ți spori calitatea vieții.

Te așteptăm la orice sucursală a Moldindconbank!

Moldindconbank – mereu alături!

Shakira, desemnată Femeia Latină a Anului

Shakira a fost desemnată prima femeie latină a anului de către Billboard, scrie alephnews.ro. Billboard a anunțat luni că o va premia pe cântăreață ca fiind Femeia Latină a Anului în cadrul primei ediții a evenimentului Latin Women In Music, care va fi difuzat pe 7 mai anul acesta.

Emisiunea specială de două ore, prezentată de Ivy Queen și Jacqueline Bracamontes, va marca prima gală prezentată de Billboard care celebrează vedetele feminine din muzica latină. Evenimentul a fost programat pentru data de 6 mai la Watsco Center din Miami, iar înregistrarea a fost programată să fie difuzată pe Telemundo a doua zi.

Shakira este femeia supremă în muzică. Mulțumită ei, femeile latino din întreaga lume au fost împuternicite să scrie și să interpreteze muzică profund personală”, a declarat într-un comunicat Leila Cobo, director de conținut pentru Latin/Español al Billboard. Ea a creat o mișcare de una singură și continuă să fie mai relevantă ca niciodată astăzi, cu grație, cu un talent enorm. Ea este definiția unei femei în muzică”.

Președintele departamentului de divertisment și strategie de conținut pentru Telemundo, Ronald Day, a adăugat în propria declarație: Shakira a fost esențială în conturarea peisajului vibrant și divers al muzicii latino și al muzicii în general de-a lungul carierei sale. Pasiunea, talentul și creativitatea ei au spart bariere și au împuternicit generații să ne îmbrățișăm identitatea prin muzică, iar noi suntem incredibil de mândri să o recunoaștem ca Femeia Anului în industrie.”

Ana Gabriel, Emilia, Evaluna, Goyo și Thalia au fost, de asemenea, anunțați ca invitați de onoare la eveniment. Ana a fost anunțată că va primi premiul Living Legend Award, Emilia va primi premiul Rising Star Award, Evaluna va primi premiul Tradition and Future Award, Goyo va primi premiul Agent of Change Award, iar Thalia va primi premiul Global Powerhouse Award.

Nu ai poftă de mâncare dimineața? Iată cauzele!

Micul dejun este cea mai importantă masa a zilei, pentru că ne asigură starea de bine și energia de care avem nevoie pentru a începe ziua. Totuși, există momente în care pur și simplu nu îți este foame de dimineață. Iată de ce se întâmplă acest lucru!

Ai mâncat o cină copioasă sau ai abuzat de gustări înainte de culcare

O cină copioasă sau abuzul de gustări nocturne, precum chipsuri, biscuiți, sărățele, pufuleți și ciocolată pot ,,să-ți taie” pofta de mâncare. Mai mult decât atât, dacă la cină consumi multe grăsimi și proteine, golirea stomacului poate fi încetinită, motiv pentru care a doua zi, de dimneață te vei simți sătul. Încearcă pentru cină, alimente ușoare precum salate, supe sau pește. De altfel, dacă ai probleme cu somnul și vrei totuși o gustare nocturnă nu apela la sancksuri bogate în grăsimi, ci consumă lapte cald sau o banană. Banana conține vitamina B6 și triptofan, un aminoacid esențial, care te ajută să adormi, scrie clicksanatate.ro.

Nu te odihnești suficient pe parcursul nopții

Dacă pierzi nopțile stând treaz sau nu ai parte de un somn calitativ, este posibil să nu-ți fie foame a doua zi la micul dejun. Acest aspect este cauzat de faptul că privarea de somn poate duce la modificări importante ale hormonilor care reglează apetitul, cum ar fi leptina și grelina. Somnul insuficient poate fi cauza mai multor neplăceri, inclusiv a lipsei senzației de foame de la micul dejun. De aceea, organizează-ți un program de somn, în care ar fi ideal să adormi seara la aceeași oră și să te trezești dimineața la o oră fixă. Ai grijă să nu dormi mai puțin de 7 ore pe noapte.

Nivelul ridicat de adrenalină poate scădea apetitul de dimineață

Specialiștii spun că nivelurile de hormoni fluctuează pe parcursul nopții, iar acest aspect poate avea consecințe asupra apetitului. Cercetările arată că nivelurile de epinefrină, cunoscută și sub numele de adrenalină, sunt mai ridicate dimineața. Se crede că adrenalina poate suprima pofta de mâncare prin încetinirea ratei de golire a stomacului și prin creșterea defalcării carbohidraților stocați în ficat și mușchi pentru a alimenta organismul.

Ești depresiv sau anxios

Atât depresia cât și anxietatea pot ,,tăia” pofta de mâncare. Printre cele mai întâlnite simptome ale depresiei: tristețe accentuată, pierderea interesului pentru activitățile preferate, oboseală inexplicabilă, tulburări de somn, se regăsește și lipsa sau accentuarea apetitului. ,,Pierderea poftei de mâncare poate fi un semn precoce al depresiei sau un avertisement al unei recidive a depresiei. Pe de altă parte, unii oameni nu se pot opri din mâncat atunci când sunt depresivi”, spune Gary Kennedy, director de psihiatrie geriatrică la Montefiore Medical.

Dacă simți o permanentă stare de tristețe, nu ai poftă de mâncare sau, din contră, apetit accentuat și ai tendințe de izolare, prezintă-te în fața unui specialist psiholog. Acesta nu te va judeca, ci te va ajuta să treci peste stările negative ale depresiei.

Sarcina, o altă cauză posibilă

Grețurile matinale afectează aproximativ 80% dintre femeile însărcinate, informează healthline.com. Stările de greață sunt mai frecvente dimineața decât în celelalte momente ale zilei, motiv pentru care gravida nu se mai poate gândi la micul dejun. De obicei, grețurile dispar sau se diminuează considerabil în al doilea trimestru de sarcină. Dacă suferi de grețuri matinale, încearcă să te menții hidratată, consumând apă în care poți să storci lămâie pentru a mai reduce din starea de greață. De asemenea, încearcă să te odihnești suficient și să menții casa aerisită pentru a împiedica eventualele mirosuri care îți pot provoca greață. În cazul în care stările de rău persistă și te împiedică să-ți desfășori activitățile zilnice, adresează-te de urgență medicului.

Alte motive pentru care nu îți este foame la micul dejun

Răceala sau gripa pot să-ți scadă apetitul și pot accentua starea de oboseală, motiv pentru care nu mai ai dispoziția necesară pentru a lua micul dejun. De altfel, unele medicamente ca antibioticele sau diureticele pot reduce apetitul.

Un alt factor ce poate să-ți scadă pofta de mâncare este înaintarea în vârstă. Apetitul scăzut este destul de comun în cazul vârstnicilor, acest lucru fiind explicat prin modificările hormonilor care oferă energie organismului, modificările gustului și ale mirosului. De asemenea în cazuri mai grave, în spatele lipsei apetitului pot sta afecțiuni precum hipotiroidismul, insuficiență cardiacă, anumite afecțiuni ale ficatului cât și ale rinichilor, HIV sau chiar cancer.

Cum să procedezi în caz de lipsa poftei de mâncare la micul dejun

În cazul în care nu îți este foame imediat ce te trezești, mai așteaptă câteva minute înainte de micul dejun, timp în care poți începe să te pregătești pentru ziua ce tocmai a început. Dacă, totuși, încă nu îți este foame, poți încerca să iei gustări mici și bogate în nutrienți, precum un ou fiert, cereale integrale, un fruct sau altele.

Ieși din zona de confort și încearcă noi alternative delicioase și sățioase pentru micul dejun, care să-ți stimuleze apetitul, precum omletă cu ciuperci, roșii, ardei gras și brânză; iaurt cu fructe de pădure și granola sau pâine prăjită cu avocado și cu ou deasupra.

Ce conțin cadourile pentru copii din grădinițe? Unul costă 24 de lei
Articolul anterior
Rusia a oprit internetul ca să-și testeze netul propriu. Acum dezvoltă și rețele sociale „suverane”
Articolul următor