Detalii în cazul tinerei din Nisporeni, care a fost răpită de concubinul său. Ce i-a făcut bărbatul?

Tânăra de 26 de ani din Nisporeni, care a fost dată drept dispărută de sora sa, se află acum la spital în stare de șoc după cele întâmplate.

separator
Sora tinerei a declarat pentru știri.md, că fata a fost de nenumărate ori bătută de către concubinul său, dar recent, după o ceartă, el ar fi stropit tânăra cu benzină după care i-a dat foc.

„Criminalul a stropit-o cu benzină și i-a dat foc după care a încuiat-o în casă. Ea s-a stins singură cu cearșafuri. Ea a fugit noaptea la Ciorești și dimineața i-am spus să se ducă la spital, dar criminalul a venit după ea cu un taxi și a dus-o în pădure. Acolo i-a luat telefonul, bijuteriile și a amenințat-o cu moartea. După asta el a dus-o la el acasă”, a spus femeia.

Polițiștii din cadrul IP Nisporeni s-au autosesizat și au depistat locul unde se află victima și individul. Veniți la fața locului, oamenii legii au chemat ambulanța după care tânăra a fost preluată de medici și transportată la spital. Potrivit femeii, individul este reținut la moment pentru 72 de ore.

alte Articole interesante